Bir Baba Hindu
1,6

Ufuk D.
Ufuk D.

7 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iğrenc filmler arasına girmiş bulunmakta... safak sezer reklam amacli oynamiş resmen 10-15 dk 
Adem A.
Adem A.

7 Ekim 2016 tarihinde eklendi
film aşırı derece kötü bu kadar vasat bir filme harcanan zamana yazık komik sahneler neredeyse yok gibi bir şey sinema film parasına ve zamana yazık
Arif D.
Arif D.

4 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok kötü çok hevesli gittim fakat çok saçma keşke görmemiş olsaydım. Dayanamadım filmin bitmesini beklemeden çıktım.
Eren A.
Eren A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film'in en komik yerlerini fragmana koymuşlar. Geri kalan şarkı falan. 10 üzerinden 2 veriyorum. Beklenti düşük hiç beklemezdim. Para vermeden izleyecekseniz izleyin de, para vermeyin sakın.
Hasan D.
Hasan D.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
O kadar kötüydü ki ilk yarı bitmeden çıktım kendi kafama sıkıcaktım.arkadaşlar paranızı heder etmeyin harbiden kötü yaa içim kalktı.
Ferhat Y.
Ferhat Y.

1 Ekim 2016 tarihinde eklendi
BERBAT BIR FILM

Espiri anlayisi herkesime hitap etmiyor. Komedi olarak cok fazla bir zorlama var. Belli kisiler icin guzel olabilir. ama bu yorumu eger okuyorsan belliki zevkine onem veren birisin. Berbat bir film. its absolutely crap.