Osman erzurumluoğlu
14 Şubat 2026 tarihinde eklendi
3 farkı İstanbul perspektifi ve 3 farklı metafor ile birbirine bağlanan insanların dramatik hikâyesi. Annesi ölen bir köpeği sahiplenmek isteyen bir çocuğun perspektifinde sahip olunmanın insani ihtiyaçı göz önünde. Çocuklar mendil satıp para biriktirmeye çalışıyorlar. Ama asıl ihtiyaçları ve özgürlükleri o kadar kırılgan şeyler ki hiç bir duygu bunu karşılayamıyor. Diğer yandan eski nişanlısı ile görüştüğü için şimdiki kocası tarafından işkenceli bir çerçevede kan kaybından ölen bir kadın karşımıza çıkıyor. En trajik hikaye ise transeksüel bir kadının sevgi arayışında biyolojik eksikliği ve normlarin dayattığı duygusuzluk ile dışlanan bir kadın görüyoruz. Transeksüel kadının aşık olduğu adam onu korumak istiyor ama nişanlı olduğu için çevre ve kendi benliğiyle çeliştiğinden sadece gitmek ile kalıyor. Her 3 karekterimiz de karinlarindan darbe alarak hayata gözlerini yumuyor tıpkı köpeğin karnına vurulan tekme gibi. Duygusal olarak bağ kurarsanız seveceğiniz bir film. Herkese hitap etmiyor ama kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor.