Kadir K
1 değerlendirme
8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Eğer bu film doğrudan, yeni bir film olarak cıksaydı belki değerlendirmemiz farklı olurdu ama diğer Ocean serisini düşününce cidden çok geride kalmış. Coloney , Damon , Pitt , Garcia gibi babaların olduğu bir yapımın devamında bütün yük Anne Hattway ve Sandra Bullockun omzuna yüklenmiş. Ayrıca bu şarkıcılardan oyuncu devrişmeye çalışmakta hiç hoşuma gitmiyor.
daha önceki seriler ile kıyaslanamaz. konu fazla aceleye gelmiş ve fazla pozitif şekilde giriş gelişme sonuç oluşmuş. hiçbir heyecan, gerilim yaratan sahne yok. plan tıkır tıkır işliyor ve soygun gerçekleşiyor. tanınmayan oyuncular tarafından oluşan bir kadro olsaydı kesinlikle vasat derdim. ancak Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hataway ve Rihanna gibi hiçbir şey yapmasalar bile kendilerini izletecek yüzlerin olması filmi çekici kılmış. Anne Hataway filmde en başarılı oyuncu bence. sadece final dışında film çok durağan ve karakterleri tanımak üzerine ilerleyen bir film olmuş. umarım devamı çekilir ve bu kadro ile gerçekten akıl oyunları ile dolu gerilim macera zeka dolu bir devam filmi gelir. bunu ekibi tanımak amaçlı olarak kabul edelim. izlenebilir...