Geceyarısı Ekspresi
1,1

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu fiLm hakkinda oLumLu gorus beLirten arkadasLari anLamak mumkun degiL... miLLi wasfimi bir kenara koyup sinema sewer oLarak fiLmi berbat buLuyorum... oLiwer stone un cok daha guseL fiLmLeri war yigidi oLdur hakkini wer... ama bu fiLm sadece turkLeri karaLamak adina yapiLmis propaganda amacLi bir fiLm we amacina da uLasmis... baska miLLet yoktur ki kendi icinden bu denLi cozuLmesin... fiLmden cok canimi yakan bu fiLme yag ceken turkLerdir....
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence bu filmi izleyen, izlemeyen herkes puan vermiş...Yapmayın lütfen objektif olun, milliyetçilik duygularınızı bir yana bırakın...
durdener
durdener

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Oliver Stone ın bu film için özür dilemesi bişey değiştirmez. oturup Türkiye için bi film yapıcak. Pek çok şey için yapıyor zaten.
ulaskurt
ulaskurt

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmde bazı gerçekler var. Ancak, bazı sahnelerde direk hakaret seviyesinde tüm millete sarfedilmiş sözler var. Bunlar insanı biraz sinir ediyor.
Bunlara rağmen izlenmesi gereken bir film.
facelessturk
facelessturk

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
walla filmi beğenmeyenler önyargılı baktıkları için beğenmiyor.aynı film iranda,doğu blokunda ve ya uzak doğuda falan geçse yine beğenmeyecekler miydi acaba?hiç sanmıyorum.ben filmi gayet beğendim ve william hayes in haline gerçekten üzüldüm.soundtrack ise olağanüstüydü
puanım 9/10.
turkishrapmusic
turkishrapmusic

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bir başyapıt fakat keşke gerçek yaşananlar filme aktarılsaydı daha başarılı olurdu.. mesela filmde kaçış sahnesi çok sıradan billy hayes öyle kaçmak istesem neden 5 yıl beklemezdim ki diyor roportajda. gerçekteki kaçış öyküsü ama imralıdan sandalla istanbula oradan yunanistana... daha heyecanlı bir gerçek senaryo..

izlemeyenler roportajı izlesin narsuyu arkadaşımız linkleri vermiş..
monarque53
monarque53

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin gerçek kahramanı olan Billy Hayes ise yaptığı bir röportajda başından geçen olayların filmin senaristleri tarafından abartıldığını ve bu sayede Oscara giden yolun açıldığını açıklamıştır. Hikayenin tamamen Türkiyede geçmesine rağmen, İstanbul Valiliği, filmin çekimlerini evsahipliği yapmayı reddetmiştir. Bunun üzerine filmin tamamı Maltada çekilmiştir.
bazı şeyleri bilmeden yorum yapmayalım türkleri tamamen aşağılayan ve tamamen çarptırılmıştır.her şeye rağmen oscara aday gösterilen filmin ardından tam 30 yıl sonra alan parker türklerden özür dilemiştir..