Reis
1,4

Ishak O.
Ishak O.

4 Mart 2017 tarihinde eklendi
Valla bazi insanlar yedirememis yok acitaysondu falandi filandi. Gayette dogru anlatmislar 90lari. Tabi Reis'i anlatmasaydi daha cok puan alirdi dimi. Gunumuz nankor Türkiye'si....
Engin Yüksel
Engin Yüksel

9 Mart 2017 tarihinde eklendi
Siyasi biyografik ya da politik tarihi filmlerin kaderidir insanların ideolojik duruşları sebebiyle filmin teknik ve seyir keyfi yönünden incelenmesinden öte ideolojik, siyasi pozisyonlarına göre yorumlar yapmak puanını düşürmek yahut yükseltmek filmi göklere çıkartmak ya da yerin dibine sokmak. Bu proje için de maalesef bunları söylemek mümkün. Tayyip Erdoğan'a tapınma sapkınlığına bulanmadan ya da sevmemekle,onaylamamakla,karşıt olmakla nefret etmek arasındaki çizgiyi bilmeyenlerin kör döğüşüne, küfürleşmelerine,hakaretlerine savrulmadan yorum yapmak mümkün.
Açıkçası daha kötü bir yapım bekliyordum fakat beklediğim kadar kötü çıkmaması beni şaşırttı.Çekim açıları,ışık ve kostüm gibi teknik konuları eleştirmek haddim olmasa da kameraların çekim açıları izlerken beni rahatsız etti.Özellikle başrol oyuncu Reha Beyoğlu'nun jest ve mimiklerini Tayyip Erdoğan'a aşırı benzetme çabası çok sırıtıyor. Kötü bir film diyemem ama iyi olmadığı da kesin.Herhangi bir şekilde politize olmadan biyografik filmlerin belgesel tadında olması umudu ve dileğiyle 5/10
Sonay D.
Sonay D.

5 Mart 2017 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmeli hele ki şu dönemde yapandan yazandan dile dökenden seyredenden Allah razı olsun spoiler:
_bieber f.
_bieber f.

10 Mart 2017 tarihinde eklendi
Harika kesinlikle mukemmel kesinlikle izleyin bayıldım az oy verenler düşmanlıktan dolayı az veriyolar harika bir film
Ipa N.
Ipa N.

6 Mart 2017 tarihinde eklendi
Filmin yapiminda olan olaylar bu filmden daha daha az sikiciydi. Yonetmen bile bu filmi protesto etti.
bunyamin29
bunyamin29

8 Mart 2017 tarihinde eklendi
Öncelikle müzikleri çok güzel burdan başlamak isterim.Filme gelirsek çok kötü değil ama çok iyide değil.Çocukluk dönemine çok değinilmiş filmin 2.yarısında belediye başkanlığı dönemini izlemeyi bekliyordum ama hemen hemen çocukluk dönemi gene.Reis belediye başkanı iken İstanbul'un sorunlarını nasıl çözdüğü ortada su olsun çöp olsun keşke onlarda anlatılsa idi çocukluk döneminde çok kaldılar.Filmin 2.cisi muhakkak gelir sevenlerin gidip izlemesini tavsiye ederim..
Ertum Yağız Ö.
Ertum Yağız Ö.

8 Mart 2017 tarihinde eklendi
Çok dangalak bir film.. Ne konusu doğru ne karakterleri ve çekimlerde karakterle uyumlu bir şekilde basit ayrıca görüntüler de berbat.
Veli A.
Veli A.

9 Mart 2017 tarihinde eklendi
ben böyle saçmasapan bir film görmedim. sadece yalakalık için film mi çekilir. spoiler:
Sefa B.
Sefa B.

6 Mart 2017 tarihinde eklendi
Burada yorum yapanların birçoğunun filmi izlediğini düşünmüyorum.Cumhurbaşkanımıza olan öfkelerini kusmak için yorum yazmışlar.Film gerçekten anlayana çok şey anlatıyor.Keyifli izleyebileceğiniz bir film.Şiddetle herkesin izlemesini tavsiye ederim.Bugüne kadar fillmler arasında en düşük imkb yi alması manidar şekilde bile çok şey anlatıyor.
ERSİN S.
ERSİN S.

30 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Super fragman olmus tabi 15 temmuz ile beraber cekilseydi daha iyi olurdu spoiler:

Erdoğan karakteri güzel olmuş
Nazmiye G.
Nazmiye G.

10 Mart 2017 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi keşke biraz daha uzun Bile olsun denilen bir filmdi filmde hiç siyaseti övme tarzı davranışlar yoktu :) bir kez. Daha da izlerim :)
Ravza G.
Ravza G.

5 Mart 2017 tarihinde eklendi
Dönemin samimi karakterli insanlarını, kardeşliği, başkasını kendine tercih edebilmeyi, karşılıksız iyiliği çok güzel işlemiş. Cumhurbaşkanımızın kişiliğinin nasıl ilmek ilmek dokunduğunu, mangal yürekliligini, saygı çerçevesinde dünyaya farklı bakan insanların nasıl anlaşabileceğini çok güzel anlatmış.
Sümeyra E.
Sümeyra E.

4 Mart 2017 tarihinde eklendi
Eleştiri yazanların çoğu filmi izlememiştir diye düşünüyorum. Sanat harikası değil, birçok eksiği var. Film boyunca dram ve klişeler bu kadar yoğunlukta kullanmamalıydı ama izlenebilir bir film. Kesinlikle kötü bir film değil. "Erdoğan'ı sevmiyorum o zaman film de tü kakadır" mantığıyla yazılmış yorumlar. Sadri Alışık sahneleri özellikle tebessüm ettirdi. Müzikler güzeldi. Filmde geçen dönemin yansıtılışını da beğendim. Bunun yanısıra, Erdoğan'ın ne kadar da iyi bir insan olduğuyla ilgili sahneleri abartılı buldum. Olaylar yaşanmış olabilir ama her 5 dakika başı tekrarlandı. Herşeye rağmen Kod Adı: Koz gibi bir rezaletten sonra iyi bir mesafe kat edilmiş.
Ali Murat A.
Ali Murat A.

6 Mart 2017 tarihinde eklendi
Tayyip'i sevmeyenlerin imd yi düşürme uğraşları , aynı batının doları yükseltme çabası gibi aynı kefedesiniz.
Md D.
Md D.

5 Mart 2017 tarihinde eklendi
spoiler: Propaganda ve abarti yok, senaryo gercekten cok güzel ve film müzikleri cok uymus sahnelere