Çağlar Can Doğan
18 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Bilemiyorum bu kadar kötü film yapmak nelere mal oldu lakin izlerken atlama tuşunun dibine vurdum. Marstan alınan hücreye verilen uygun koşullar ile canavarımız calvin oluşur ve tüm mürettebatı öldürür marstaki var olan yaşamı katlettiğine inanılan canavarın üreme ve beslenme alanı olan iss içerisinde her ne kadar tutulmaya çalışılsa da (ki o kadar fırsat var iken insanlarımız kendilerini kurtarma uğruna hiçbir şansını kullanmaz.) bir şekilde dünyaya girer ve fazla yardımsever balıkçılarımız tarafından açılan acil dünyaya dönüş kapsülüyle birlikte canavarımız dünyaya varışını tamamlar insanlığı inanılmaz türden zeki bir canavar beklemektedir.
Sıradan bir korku filmi, tek farkı uzayda geçiyor olması. Bugüne kadar hiç Bilim kurgu filmi izlememiş olsak belki o zaman inanabilirdik bu filmin bilim kurgu filmi olduğuna ve uzaylıları konu aldığına. İzlediğim açık ara en kötü bilim kurgu filmiydi hiçbir mesajı yok
Sırf bu yorum icin siteye kaydolmak. Çünkü bunu hak edecek kadar kötü bir filmdi. Tam bir fiyasko! Hatalarla dolu, amatör... Film boyunca kac kez "bu kadar salaklar mi?" diye sorguladim bilmiyorum, izlemeyin.
Kızım küçük bir sahne aldı sinopta çekilen bölümlerde die gittik fakat bölümler çıkartılmış küçük bir kız çocugun un hayalkırıklığı ve gözyaşı bedeli ödenemez bence. Bari sahnelerin çıkarıldığını bıldırseydiniz. Harcanan zamana da emeğe de umuda da yazık olmuş
Konu güzel ama kurgu berbat. Dünyanın en beceriksiz, amatör ekibini yollamışlar ISS'e. Gerçek hayatta böyle görevlere gönderilecek ekip bu kadar duygusal ve salakça davranmaz.