Hayat
3,9

Fırat D.
Fırat D.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Nisan 2017 tarihinde eklendi
2017 nin , en iyi bilim kurgusu yada senaryo ödülünü alıcak bir film. Yorumlara bakıp sakın gitmemezlik yapmayın , müziklerin sahnelerle uyumu , Ele alınan konusu ve gerilimi mükemmel bir film. Şuana kadar ilk defa bir filme yorum yazıyorum. O kadar çok etkilendim.
MELİH KyCgLu
MELİH KyCgLu

27 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi Netflixde az önce izledim filmin bitimine bir kaç dakika kala film ters köşe yaptı ben uzay kapsülünde dünyaya doğru gelenin kadın uzayın derinliklerine yaratıkla beraber gidenin de adam olduğunu düşündüğüm bir anda tam tersi oldu.. adam yaratıkla beraber dünyaya iniş yaptı kadın ise uzayın derinliklerinde kayboldu gitti.. devamı çekilmesi gereken bir filmdi sonuçta balıkçı ile oğlu kapsülün kapısını açtı ve de yaratığı serbest bırakmış oldular
Yusuf Yıldız
Yusuf Yıldız

4 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Bence film mükemmeldi ama filmin sonuna bakarsak bu filmin 2.'si beklenir ayrıca bence bu filme 5 yıldız olur
loramoniza
loramoniza

27 Mart 2018 tarihinde eklendi
BENDE SIRF "Elif K." gibi film leşi olmuş bir düşünceye cevap vermek için üye oldum.
filmi acaba hangi pisikoloji ile izledin bilemem ama sanırım senin için bir seçenek sunacağım, allahını seversen sen cizgi film izle.
Şahin K. bile senden zeki :

yanlız yıldızı film için verdim olurya zeki hanım üstüne alınabilir.
ben filmi ilk izleyenlerden biriyim sunuçta film güzel akışkan bir senaryoya sahip. kafama tek takılan sonunun o şekilde bitmesi 2. serisininde geleceği anlamına gelmesidirç yoksa gerçekten hayal kırıklığınamı uğrayacağız? bekleyip göreceğiz.