Kutsal Geyiğin Ölümü
3,3

pembeoje
pembeoje

2 Mart 2018 tarihinde eklendi
saçma sapan bir film.. sırf değişik bir film çıkaracağız diye saçmalamışlar.. konu çok havada kaldı.. bazı şeylere doğru düzgün açıklık bile getirmediler.. boş bir film.. ilk dakikaları ilgi çekici olsa da ilerleyen dakikalarda sıkılmaya başladım.. süresi de gereksiz uzun.. ve çok yavaş ilerliyor hadi artık sadede gelin sonunu açıklayın sonunda ne olacak acaba diye düşünürken saçma salak bir şekilde bitti.. colin farrell ve nicole kidman oynuyor diyede filmi beğenecek değilim.. kısacası filmi beğenmedim..
mustafa o.
mustafa o.

23 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kişisel fikrim; Hangi açıdan izlerseniz izleyin film gerçekten beş para etmez. Bu filmin hangi kısmına en iyi senaryo demişler film bittiği zaman bile anlayamıyorsunuz.
mnoyan z
mnoyan z

13 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü ve en saçma film. Tavsiye edenlerinde de , filmde emeği geçen herkesin de Allah mustahakini versin.
Cem Cem
Cem Cem

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
az önce izledim. mühendisim ve bilim kurgu, fantastik veya korku izlemiyorsam mantık arıyorum elbette. aile içinde kimse kimseyle konuşmuyor ama birbirlerini seviyorlar! ölümle karşı karşıya kalıyor ama kimse bildiğini anlatmıyor. aile içi kopukluk olduğunu göstermek için neredeyse tiksiniyorlar gibi birbirlerine bakan aile bireylerine karşı olan tehdite karşı insanı bir karşılık verilmiyor. saçma olur, zorlama olur ama bunu beğenen arkadaşların film kültürüne sahip olmak isterdim. nasıl bir gözlükleri varsa başka bir film izliyorum gibi geliyor :)
Nbozdemir
Nbozdemir

31 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Filmin senaryosunun yunan mitolojisinden alınıyor olması haricinde , mantıksal kurgu , his ve mesaj gibi tüm kalıplardan yoksun bir senaryo , tabi ki bu yunan mitolojisine hayran olan ve mitolojik hikayelerdeki sapık , duygusuz ve bencil davranışların güncel hayatla kıyaslanma ihtiyacından heveslenen kitlenin seveceği bir film olabilir. lakin konunun yunan mitolojisiyle ilişkilendirildiğini sadece yunan mitolojisine hakim kitle tarafından anlaşılabileceğini düşünen senaristin bu kısır ve bencil tavrı ,şu sanat adına mantıksız gösteriler yapan yeni türeyen sanatçılar gibi herkesin anlamasını bekliyor. Senarist belki de beklemiyordur ama benim bu filmden ve yeni türeyen sanat akımlarından anladığım şu ki. bizlerin ne anladığını düşünmek istemeyen yada herhangi bir mesaj verme gayesi gütmeyen sanatçıların eskilerden farkı sanatlarını icra ederken mantıksız , duygusuz , bencil ve histerik yaklaşımları ve kendi haricindeki herkesi tepeden görme egolarıdır. Sanatın göreceli yada belli sanat eleştirmenlerinin elinde tekelleşmesi ve sadece bu kitlenin değer biçmesi günümüz sanat anlayışının da gün geçtikçe yozlaşmasına , diğer insanları aptal yerine koyma gibi narsist bir yapıya bürünmektedir. yani kısacası gereksiz ve mantıksız bir film.