İstanbul Kırmızısı
2,1

Kerem K.
Kerem K.

7 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
Film kendini soluksuz izletiyor çünkü soluk aldığınız an her şeyi kaçıracağını daha 10 dk geçmeden belli ediyor.Filmin sonunda elinizde, biriyle gittiyseniz kendi kendinize yaptığınız yorumlar kalıyor .Ve sonunda beyninizin acıdığını hissediyorsunuz spoiler:
ve Orhan galiba herkes.
sakincali sahis
sakincali sahis

13 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Recep Ivedik izleyenler icin katiyyen tavsiye etmiyorum! Kültür seviyeniz artar.
Nuri Bilge Ceylanin Filmleri kadar olmasada bu filmin onu hatirlatmasi nekadar kaliteli oldugunun göstergesidir.
fatih y.
fatih y.

1 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
Öncelikle çekimler mühteşem, oyunculuklar muhteşem, Tuba Büyüküstün'e alerjim olmasına rağmen çok iyidi. Filme eğlenmek, kafa dağıtmak, kolay algılamak gibi beklentilerle gittiyseniz ya da giderseniz çok büyük boşluğa düşersiniz. Herneyse birçok yorum var filmle ilgili, bazıları beğeniyor bazıları ise fena halde yeriyor. Ama bence asıl soru şurada "Film neyi anlatmak istiyor? " kimse ne anladığını yazmamış. Ben yazayım. Bence film tamamı ile İstanbulu anlatıyor. Insanların ve şehrin çarpıklığını, çok kültürlüleri, eski ıstanbulluları, suriyelileri, sokakta yaşayan Insanların, eşcinselleri, hayalperestleri ve belkide benim kaçirdigim bir-çok detay var filmde. ARKADAŞLAR FILM ÇOK GÜZEL EMEĞE LÜTFEN SAYGI. Hicbir şey anlamasanız bile yarim yıldızla yorum yapılacak kadar kötü bir film degil. Bu arada filmi tekrar izleyeceğim mutlaka kaçırılan yerler olduğunu düşünüyorum.