throughout
8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ne etkili bir gerilim ne de etkili bir dram.. ikisi de olmamış.. fazlasıyla yüzeysel karakterler ile derinliği olmayan bir film ortaya çıkmış.. akıcı ama etkisiz ve basit bir film mavi kadife.. 5/10
Diğer lynch filmlerine nazaran bu filmi daha az beğendiğimi söylemeliyim.Bana ne aşk hikayesi o kadar tutkulu geldi ne de diğer lynch filmlerindeki gerilim. 5/10
konus basıt.polısıye.ancak fılmı farklı kılan bıseyler war.basıtlıkten cıkaran seyler..oncelıkle oyunculuklar ve dıyaloglar..bu tur fılmlere ıhtıyac var..20 sene once yapılmıs olsa bıle.
mulholland çıkmazı yada kayıp otobandan beklediginizi bu filmde bulamazsiniz.ama d.Lynch severler kesin izlerler.bende oyle yaptım.acikca ben bunu begenmedim.ama Asagi el hareketi yapmak D.Lynch'e yakismaz.onun icin zzzzz diyorum..