Harun K.
1 değerlendirme
14 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Filme harcanan para yoksul ailelere verilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Üstelik kız arkdaşıma ayıp olmasın diye 1-2 saat işkence gördüm izlerken. Vakit kaybı.
Çağan ırmak diye gittik ama resmen saçmalamışlar.Olay yok,mekan yok ve sıkıcıydı.Oyuncular tabi ki muhteşem,bunu baz alarak gitmiştim ama hayal kırıklığı oldu.Oturup evde izlemek için bile sıkıcı.Çağan Irmak'dan eskisi gibi yaratıcı filmler bekliyoruz
Filmi anneme ve kız arkadaşıma ayıp olmasın diye yarıda bırakamadım. Meğer onlar da bana ayıp olmasın diye çıkmamışlar. Vakit kaybı olarak görüyorum. Aynı zamanda Çağan Irmak'ın kariyer intiharı olmuş, çok üzücü...
Özge hanımın adını görünce hiç tereddüt etmedik. Ama kendisi misafir oyuncu gibiydi. Filmin başında 3-5 dk göründü ve bitti. Tabiki asıl sorun bu değil. Olmamış çok basit kalmış.