Benim Adım Feridun
2,6

Engin G.
Engin G.

12 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Çağan Irmak adına yakışmayan bir film olmuş.Konu saçma fazla öğüt veriyor zaten çekim mekanları birkaç yerde geçiyor.Zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız bu filme gitmeyin zira evde oturupta seyredilebilir bir film.
Sinem Ş.
Sinem Ş.

17 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Çağan Irmak'ın izlediğim en kötü filmiydi. Çağan ırmak filmi olduğu için gözüm kapalı gittim ama filmin yarısın da çıkmamak için zor tuttum kendimi.Ama netice de Çağan Irmak yani, bunu izlemedim sayar sabırsızlıkla diğer filmelerini beklerim :)
Ruslana MELİNİCENCO
Ruslana MELİNİCENCO

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Lütfen bir daha yapmayın... film yapmış olmak için yapmayın, filmi izledim sırf bakalım ne kadar devam edecek bu saçmalık diye merakımdan
Gökhan Y.
Gökhan Y.

27 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Filmi anneme ve kız arkadaşıma ayıp olmasın diye yarıda bırakamadım. Meğer onlar da bana ayıp olmasın diye çıkmamışlar. Vakit kaybı olarak görüyorum. Aynı zamanda Çağan Irmak'ın kariyer intiharı olmuş, çok üzücü...
Aybars Sızı
Aybars Sızı

9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
ben hayatımda birkaç kez böyle berbat bir film izledim.hikaye her şey çok basit halil sezai var diye izledim izlemez olaydım