Mehtap Ç.
1 değerlendirme
11 Kasım 2016 tarihinde eklendi
İZLEMEYEDEN YORUM YAPAN CAHİL CÜHELA KESİM İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM. ÖNCELİKLE ÖNYARGILARINIZI KENARI BIRAKIN.DÜRÜST OLALIM, BUNCA YETENEKLİ OYUNCUNUN BİR SİNEMA FİLMİNDE TOPLANMIŞ OLMASI BİLE FİLME BİR ŞANS VERİYOR! KALDI Kİ FİLM BİR ÇAĞAN IRMAK FİLMİ. BURADAN DA BİR ŞANSI HAK EDİYOR. BİLMEYENLER İÇİN; SENARYO MAHİR ÜNSAL ERİŞ'İN 'AYNI' ADLI ROMANINDAN UYARLANMIŞTIR. BUKADAR YOĞUN İNSANLARIN BU İŞE AYLARINI AYIRMASI, YAZMASI,ÇEKMESİ,MÜZİK YAPMASI, ÜRETMESİ, ŞEHİR DEĞİŞTİRMESİ, YOLCULUKLAR YAPMASI DA CABASI. TEKRAR DÜŞÜNÜP FİLME ŞANS VERİN. FARKINDAYSANIZ FİLMİN LEZZETİNDEN BAHSETMEDİM.. BİR DE O VAR.
son zamanların en eğlenceli filmlerinden birisi olmuş . harika. çağan ırmağı ve tüm oyuncuları emeklerinden dolayı tebrik etmek lazım çok uğraşıldığı belli ... müzikler ayrı güzel halil sezai farkı onu beklediğimize değdi umarım halil baba çok özletmez kendini başka filmlerde de bu şahane oyunculığu izleme şansını yakalarız
Benim bir lafım vardır sezen aksu küfür etse dinlerim çağan ırmak rotken filmi çekse seyrederim. iyikide seyrettim bana göre mükemmel bir film küfürsüz komedi oluyormuş demek espiriler çok iyi replikler de harika suzan aksoy yine mükemmel bir oyunculuk sergilemis kotu diyenleri ciddiye almayın onlar begenememiştir. bende recep ivedigi begenmiyorum ama kotu diyemem beğenenler var.Çağan ırmak yine yapmiş yapacagımı seyretmezseniz çok şey kaybetmiş olursunuz .Halil sezaide başarılı diyebilirim güngör bayrak ve onun annesini oynayan kadriye kenter ide çok beğendim .tebrikler çağan ırmak
selamlar arkadaşlar. az önce filmden geldim. okadar güldük ki eşimle... halil sezai ve büşra pekin harika bir ikili olmuş. suzan aksoy üstün bir oyunculuk sergilemiş filme gelen herkes kahkahalar içinde terketti salonu.... kötü yorum yapanlara aldanırsanız pişman olursunuz izlenmesi gereken bir film puanım 10