Galaksinin Koruyucuları 3
4,1

Mert H
Mert H

30 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Marvel tarafından yapılan güzel filmlerden ve güzel finallerden biri olarak kendinden söz ettirecektir. Maceradan çok duygusala daha yatkın bir film olsa da ben beğendim.
User674
User674

14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filme yeni gitme şansım oldu ve cidden yılın çok beğendiğim filmlerinden biride oldu marvel filmlerinde son zamanda yaşanan genel bir düşüş vardı geçen sene çıkan thor 4 hariç hiçbir marvel filmini beğenmemiştim ben. Ancak bu filmden büyük bir beklentim vardı çünkü galaksinin koruyuları filmlerinide ekibinide çok seviyordum. Öncelikle şunu da belirtiyim yazının geri kalanında spoiler olacak. Filmde önce beğendiğim yerlerden başlayayım; Filmde karakterler tıpkı ilk 2 filmde olduğu gibi harika, Rocket Rakunun hikayesi cidden çok üzücüydü ve ilk defa bir marvel filminde ağladım şunuda diyim bu film en yetişkinlere göre yapılmış marvel filmlerinden biriydi, Kötü karakter cidden en nefret edilecek villianlardan biriydi ciddi anlamda adamı kendim çıkıp ölduresim geldi hele Rakunun arkadaşlarını öldürdüğü flashback sahnesinde, Filmde her duygu yaşanıyor aksiyon,komedi,dram her şey var ve hepsini güzelce yansıtiyor, Filmin görsel efektleride çok güzeldi özelli Wakanda forever ya da Quantumania ile karşılaştırıldığında başyapıt kalıyor, filmin aksiyonuda harikaydı ve son olarak groot çok iyiydi. Şimdi çok olmasa bile sevmedigim bir kaç noktadan bahsedeyim; Senaryo 2 kısma ayrılıyor ve bu bazen kafa kariştırabiliyor, Adam warlock ne rezalet ne de iyi işlenmişti ve son olarak yeni gamorayi hiç sevmedim tabi bu bir veda filmi olduğundan normal çok değinilmemesi ama yine de bir bağlılık olabilirdi ekiple aralarında. Son olarak spoilerlı filmde kimsenin ölmemesine harbi şaşırdım cidd3n bir veda filminde kimsenin ölmemesine ama yine de mutluyum. Kısaca bu filme mutlaka sinemada gidin derim. Puanım 10 üzerinden 9...
Tolgakocak
Tolgakocak

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
geçen sene vizyona girdiğinde sinemada izlemiştim mükemmel bir son galaksinin koruyucuları filmi olmuş elveda james gunn dcye geçiyor malesef 3 filmide efsane yönetti bence rakunun hikayesini işlemeleri güzeldi çok hüzünlü hikayesi varmış duygulandım açıkcası umarım bu aileyi tekrar görebiliriz cok seviyorum galaksinin koruyucuları avengerslar kadar etkililer bence 10/8 adım groot :D
Kumkan K.
Kumkan K.

8 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Eğer benim gibi Marvel'ın Endgame'den sonra değil, Infinty War'dan sonra düşmeye başladığını düşünen kesimdeyseniz bu film içinizdeki umutları yeşertecek türden. Film teknik açıdan tam bir başyapıt sadece hikayenin bir tarafta güncel, buruk bile olsa yine mizaha dayanarak ilerleyen bir kısmı varken hikâyenin diğer tarafının fazlasıyla dramatik olması kurguda problem varmış gibi hissettiriyor (ki çoğu insanda bunu makale ve inceleme videolarında böyle bahsetmiş) ama bunun tek sebebi hikayelerin arasındaki ton farkı. Sonuç olarak James Gunn "Tony Stark'ın ölüm sahnesinden baska bir sahne beni ağlatamaz" diyenler için "buyurun" diyerek gerek hikayesiyle, gerek müzikleriye, gerek karakter gelişimiyle, gerek aksiyonuyla, fazlaca duygysallığıyla ve birazcıkta oyunculuklarıyla Marvel'ın en iyi üçlemesini bırakmış oldu giderayak. spoiler: