sevki b.
5 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
endgame den sonra sürekli kaliteyi düşüren hatta saçmalamaya başlayan marvel için sahalara tekrar dönüş filmi olmuş.dozunda mizah dozunda dram dozunda aksiyon ...zaten bence marvelin en başarılı serisi galaksinin koruyucuları idi.3.filmlede de bunu ispat etmiş..
Filmde tek sevmediğim şey her zamanki gibi villian dediğimiz adamın vasat olması. Çok basit bir şekilde etkisiz hale gelmesi. Villianın yarattığı, filmin en başında gördüğümüz sarı kılıklı arkadaş bile ana villiandan çok daha güçlü olması. Onun haricinde film kusursuzdu. Matrisi llk defa kızarken görmek, Rocket'in neler yaşadığını görmek, Nebula ve Gamoranın iyilik kötülük dengesinde yer değiştirmesi, herkesin ikinci şansı hak etmesi, koca bedenlerin içinde koca yüreklerin olabileceğini gördük. Her karakterin içinde olduğu psikolojik çatışma sonuna kadar geçtiğini düşünüyorum.
Still reeling from the loss of Gamora, Peter Quill must rally his team to defend the universe and protect one of their own. If the mission is not completely successful, it could possibly lead to the end of the Guardians as we know them.
Film avengers endgame den sonra en iyi marvel filmiydi. Roket in hikayesi güzeldi ve üzücüydü. Kötü karakter inançı ve ısrarcı bir karakterdi. Filmde beğenmediğim tek şey gamora 'nın iyi işlememesidi. Bunun dışında filmde canımı sıkan hiç bir şey olmadı. Filme olan puanım 9,6/10