Lanetli Anahtar
2,7

Ceyda Ö.
Ceyda Ö.

14 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Filmi izledim çok güzel bir film ama keşke 115 dakika olmasaydı. 10 dakikayla arabayı kaçırdım :( Nyeseki izlemeye değdi başarıların devamı.
Sinem C.
Sinem C.

14 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
İlk önce cin çağırıyorlar sonra cinler bu arkadaşlara vesvese veriyor ve bir yerlere sürüklemeye başlıyor. Kısacası film çok güzel bir film. Yönetmen yazmış, yönetmiş ve oynamış. Neyse Allah'tan iyi oynamış film mantıklı ve güzel gidiyor. Türkiyedeki bir çok korku filmden daha iyi olduğu ortada.
Eda Ç.
Eda Ç.

14 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Dün akşam izledim bu filmi izlerken acaba diğer filmler gibi mide bulandırıcı bişey varmı diye kasıldım ama sonra baktım ki diğer filmler gibi organdır başka bişey yok. Gerçekten de filmi eleştireceğim bişey yok. Filmin finali çok harika. Yapanların emeğine sağlık. Arkadaşlarıma da önerdim giderlerse artık
Şeyma G.
Şeyma G.

14 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Bu nasıl bi film ya bunun yönetmeni kim allah askına ilkolkula giden cocuk falan mı ? Oyunculuk sıfır kendi cektiklerini izlmemisler galiba bi de bunu vizyona koyuyolar olaya bak ya gercekten gülünç giden paraya mı yanalım giden vakte mi yanalım yoksa sinema dünyasının battiğina mı ? Yemin ederim iğrençsiniz .
Seren S.
Seren S.

13 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Sırf yorum için üye oldum berbat oyunculuk berbat konu berbat çekim verdiğiniz paraya yazık 10 üzerinden 0 yazık zamanımıza
Başar D.
Başar D.

13 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim EN BERBAT filmdi. Tam anlamıyla para ve zaman israfiydi. Umarım gitmeyi düşünen arkadaşlar yorumlarımızı görür ve zamanlarini heba etmezler. 10 üzerinden --10 bile etmez film.
Mehmet D.
Mehmet D.

12 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Normalde uyeligim yoktu , Sirf Allah rizasi icin kendimi yazmak zorunda hissettim .
Hayatimda izledigim en kotu film , 10 uzerinden 0 veriyorum . Ben arkadaslarimla daha guzel cekerdim . Filme gidenler pisman olup maksimum 30 dk dayanirlar .