İlk önce cin çağırıyorlar sonra cinler bu arkadaşlara vesvese veriyor ve bir yerlere sürüklemeye başlıyor. Kısacası film çok güzel bir film. Yönetmen yazmış, yönetmiş ve oynamış. Neyse Allah'tan iyi oynamış film mantıklı ve güzel gidiyor. Türkiyedeki bir çok korku filmden daha iyi olduğu ortada.
Dün akşam izledim bu filmi izlerken acaba diğer filmler gibi mide bulandırıcı bişey varmı diye kasıldım ama sonra baktım ki diğer filmler gibi organdır başka bişey yok. Gerçekten de filmi eleştireceğim bişey yok. Filmin finali çok harika. Yapanların emeğine sağlık. Arkadaşlarıma da önerdim giderlerse artık
Bu nasıl bi film ya bunun yönetmeni kim allah askına ilkolkula giden cocuk falan mı ? Oyunculuk sıfır kendi cektiklerini izlmemisler galiba bi de bunu vizyona koyuyolar olaya bak ya gercekten gülünç giden paraya mı yanalım giden vakte mi yanalım yoksa sinema dünyasının battiğina mı ? Yemin ederim iğrençsiniz .
Hayatımda izlediğim EN BERBAT filmdi. Tam anlamıyla para ve zaman israfiydi. Umarım gitmeyi düşünen arkadaşlar yorumlarımızı görür ve zamanlarini heba etmezler. 10 üzerinden --10 bile etmez film.
Normalde uyeligim yoktu , Sirf Allah rizasi icin kendimi yazmak zorunda hissettim . Hayatimda izledigim en kotu film , 10 uzerinden 0 veriyorum . Ben arkadaslarimla daha guzel cekerdim . Filme gidenler pisman olup maksimum 30 dk dayanirlar .