Yıldızlara Doğru
3,1

cilalı taş
cilalı taş

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Anlatım tarzını sevdiğim duru ve dingin bir film.
Tarz olarak "OKSİJEN" filmine benzetsem de "OKSİJEN" filmi adrenalin kavramını çok daha derinden ve coşkulu olarak bize veriyordu "YILDIZLARA DOĞRU" filmiyse bireysel olarak çıkılan bir maceranın hikayesini yansıtıyor.
Filmin ana karakteri McBride karakteriyle kendimizi ozdestirmememiz açısından araya öyle bir bariyer ,mesafe konmuş ki sanırım pek çok platformda,izleyici yaratılan bu mesafeden hoşlanmadığı için filme düşük puan vermiş ama yönetmen insani duyguları tümden yok etmeyerek McBride karakterinin yanına koyduğu bazı karakterlerle "işte bak sen buradasın sen busun ve böyle olduğun için başına muhtemelen böyle bir şey gelirdi diyerek" bazı karakterler yerleştirmiş ; Misal pek çoğumuz (artık nasıl olacaksa) yardım SOS'i veren birine yardım ederdik ve sonumuz dikkatli olmazsak Majör Tanner gibi olurdu yada yaşanılan hengameye dayanamaz Colonel gibi olabilirdik zor bir durumda kaldigimizda 2.kaptanin olduğu duruma düşer ve donup kalabilirdik...Yönetmen bize aslında McBride gibi olamayacagimizi hatta olmak istemeyecegimizi farklı açılardan bize defalarca kere gösteriyor ve biz bu filmi izlerken ; Empati kurmadan sanki tarihi bir karakterin yaptıklarını izlermis gibi izliyoruz...
İzlenmeye değer bir film ve söylemek gerekirse ; Ana akım bir oyuncuyu böyle bir filmde izlemek bence hoştu.
Zeynel K
Zeynel K

11 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Diğer uzay filmleri ile kıyaslarsak ortalama bir seviyede kalmış gibi. Konu bütünlüğü ve gidişatı fena değildi ama sonunu iyi bağlayamamışlar. spoiler: Uzayda babasını araması saçmalık babasının o kadar yıl tek başına hayatta kalabilmiş olması daha büyük saçmalıktı. Uzayda yolculukları da fazlasıyla gerçek dışıydı
. Beklentiyi düşürüp uzay konsepti için izlerseniz zevk alabilirsiniz.
Emrah N
Emrah N

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
OLAĞANÜSTÜ OYUNCULUK, MUHTEŞEM BİR KURGU VE VASAT BİR SON
Fragmanı ilk yayınladığı günden beri büyük heyecan ve merakla beklenen Ad Astra vizyonda seyirci ile buluştu. Ve beklendiği gibi izleyici de etkileyici bir tat ve birazda buruk bir tatmin yarattı.
Filmin etkileyici yapan bir diğer unsur, Brad Pitt, Tommy Lee Jones ve Donald Sutherland gibi büyük oyuncuların artık ustalık seviyesinin de ötesine geçen, gerçekten olağanüstü oyunculuk performansları idi.
yorumun devamını okumak ve daha fazla bilgi için;
ziyaret edebiirsiniz...
izleyici
izleyici

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Uzayda geçmesinin haricinde janjanlı bir olayı yok.Ama net bir mesaj var. Uzayda yaşam yoktur. Brad pitte alkol izleri yüzüne yansımış. Tommy lee johns aklını sabit bir fikir etrafına odaklamış piskopat baba rolünde şapka çıkarttırıyor. gelelim donald sutherlanda arafta kalmış astronot rolünde olgunca oynamış saygıyı hak eder. Vakit geçirir.Aksiyon severleri pek açmaz.
Omer T
Omer T

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri filmin ilerleyişi akışı benim için güzeldi.Konusu farklı ve sorulara cevap veren bir film.
ALI HAYDAR E
ALI HAYDAR E

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Bu tür filmleri hiç kaçırmadım Mars'la ilgili olan dahil. Ancak bu film türünün en güzeli. İlk yarı 10 dakikada bitti sanki.
Deniz G
Deniz G

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Kurgu ve oyunculuk çok iyi. Senaryo da çok hoşuma gitti heyecanla izledim. Uzay filmlerini severler için bir sürü interstellar çakması film yapıldı ama yıldızlara doğrıu farklı ve o kadar başarılı bi çizgide tavsiye ederim.
Vddd
Vddd

20 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Filme bayıldım. Brad pitti de liv tylerı da ekranlarda görmeyi özlemiştik zaten oyunculuklarına diyecek bir şey bulamıyorum mükemmel filmin kurgusu hikayenin gelişimi çok iyi olmuş.Daha önce yapılanlardan bi tık üstte görüyorum efektleri ve gerçeğe uygun bilimsel replikleri.Kesinlikle özlediğimiz bi tatda film gelmiş izlenmeli..
Nilsu E
Nilsu E

21 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Bradd Pitt bu yılın en iyi performansını sergileyen oyuncularından olur bu filmle. Görsellikler kadro inanılmaz kaçmaz
Gizem Y
Gizem Y

21 Eylül 2019 tarihinde eklendi
2019 un en iyi filmleri arasına girer. Brad Pitt in oyunculuğunu çok beğeniyorum kendisini uzayda görmek çok iyi oldu :D
Hande Y
Hande Y

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Twitter hashtaglerinden gördüm, bilim kurgu hayranı olmasam da bu kadar konuşulması beni meraklandırdı. Bugün izleme fırsatı buldum çok beğendim. Oyuncular, efektler ve atmosfer çok iyi. Tavsiye ederim
kenan deniz
kenan deniz

20 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Yıldızlarası benzeri bir film bekleniyordu fakat bir çok kişi hayal kırıklığı yaşadı. Aklıma ilk olarak prestige filmi son sahnedeki söz geldi. Siz sırrı çözmeyi değil kandırılmak istiyorsunuz. Velhasıl film bize gerçeği söylüyor ama kandırılmak insanoğluna daha güzel geldiği için hayal kırıklığı oluyor. Yıldızlarası Nasa amblemini kullanıp Nasa gibi hayal satarken bu filmde asla Nasadan bahsedilmeyip gerçekler söyleniyor. Fakat hayal satılmadığı içjn hayal kırıklığı yaşıyor insanlar. Filmin en dikkati mi çeken noktası baba kaydettiği video da oğluna uzayda ilerledikçe Tanrı'ya çok yakın ve onu derinden hissedebildiğini söylediği yerdi. Aslında uzayın da özetini yapmış oldu.
TC Umut C
TC Umut C

22 Eylül 2019 tarihinde eklendi
yildizlar arasi + yercekimi ayarinda bir film yapalim diye yola cikmislar ama olmamis. bir kac sahne disinda vasatin uzerine cikamayan, cok buyuk beklenti icerisine girilmeden izlenmesi gereken bir bilim kurgu. film brad pitt etrafinda donuyor liv tyler ve tomm lee johnns tan medet felanda ummayin filmde her ikiside isim olarak var fakat sahis olarak yoklar.
YAKUP AVCI
YAKUP AVCI

14 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Bilim kurgu ve uzay temalı filmlere meraklı biri olarak izlediğim en kötü filmdi diyebilirim. Tavsiye etmem. Zaman kaybı resmen
ALİ Baba
ALİ Baba

26 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Uyumamak için kendimi zor tuttum hatta ara ara uyudum.Tam bir hayal kırıklığı.Brad Pit in kariyerinin en kötü filmi budur herhalde