Yıldızlara Doğru
3,1

Mona Rosa
Mona Rosa

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi uzay filmi değildi belki ama bu, filmin güzel bir film olmadığı anlamına gelmiyor. Sıkıcı değildi, izlerken hiç sıkılmadım. Filmin sonu beğenilmemiş çoğu izleyici tarafından ama ben sonunu da yerinde buldum. Mutlaka izleyin diyebileceğim bir film değil ama listenize almanız bence iyi olur.
cilalı taş
cilalı taş

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Anlatım tarzını sevdiğim duru ve dingin bir film.
Tarz olarak "OKSİJEN" filmine benzetsem de "OKSİJEN" filmi adrenalin kavramını çok daha derinden ve coşkulu olarak bize veriyordu "YILDIZLARA DOĞRU" filmiyse bireysel olarak çıkılan bir maceranın hikayesini yansıtıyor.
Filmin ana karakteri McBride karakteriyle kendimizi ozdestirmememiz açısından araya öyle bir bariyer ,mesafe konmuş ki sanırım pek çok platformda,izleyici yaratılan bu mesafeden hoşlanmadığı için filme düşük puan vermiş ama yönetmen insani duyguları tümden yok etmeyerek McBride karakterinin yanına koyduğu bazı karakterlerle "işte bak sen buradasın sen busun ve böyle olduğun için başına muhtemelen böyle bir şey gelirdi diyerek" bazı karakterler yerleştirmiş ; Misal pek çoğumuz (artık nasıl olacaksa) yardım SOS'i veren birine yardım ederdik ve sonumuz dikkatli olmazsak Majör Tanner gibi olurdu yada yaşanılan hengameye dayanamaz Colonel gibi olabilirdik zor bir durumda kaldigimizda 2.kaptanin olduğu duruma düşer ve donup kalabilirdik...Yönetmen bize aslında McBride gibi olamayacagimizi hatta olmak istemeyecegimizi farklı açılardan bize defalarca kere gösteriyor ve biz bu filmi izlerken ; Empati kurmadan sanki tarihi bir karakterin yaptıklarını izlermis gibi izliyoruz...
İzlenmeye değer bir film ve söylemek gerekirse ; Ana akım bir oyuncuyu böyle bir filmde izlemek bence hoştu.
Emrah N
Emrah N

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
OLAĞANÜSTÜ OYUNCULUK, MUHTEŞEM BİR KURGU VE VASAT BİR SON
Fragmanı ilk yayınladığı günden beri büyük heyecan ve merakla beklenen Ad Astra vizyonda seyirci ile buluştu. Ve beklendiği gibi izleyici de etkileyici bir tat ve birazda buruk bir tatmin yarattı.
Filmin etkileyici yapan bir diğer unsur, Brad Pitt, Tommy Lee Jones ve Donald Sutherland gibi büyük oyuncuların artık ustalık seviyesinin de ötesine geçen, gerçekten olağanüstü oyunculuk performansları idi.
yorumun devamını okumak ve daha fazla bilgi için;
ziyaret edebiirsiniz...
Hande Y
Hande Y

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Twitter hashtaglerinden gördüm, bilim kurgu hayranı olmasam da bu kadar konuşulması beni meraklandırdı. Bugün izleme fırsatı buldum çok beğendim. Oyuncular, efektler ve atmosfer çok iyi. Tavsiye ederim
Ayse T
Ayse T

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Yapılan bir çok uzay filminden farklı ve önemli bi noktada olmuş. Sıkılmadan izledim. Oyunculukları ve görsel efektleri zaten çok beğeniyorsunuz. Kesinlikle o atmosferi yaşamanız için sinema da izlenmesi gereken bi film