Kurgu ve oyunculuk çok iyi. Senaryo da çok hoşuma gitti heyecanla izledim. Uzay filmlerini severler için bir sürü interstellar çakması film yapıldı ama yıldızlara doğrıu farklı ve o kadar başarılı bi çizgide tavsiye ederim.
Filme bayıldım. Brad pitti de liv tylerı da ekranlarda görmeyi özlemiştik zaten oyunculuklarına diyecek bir şey bulamıyorum mükemmel filmin kurgusu hikayenin gelişimi çok iyi olmuş.Daha önce yapılanlardan bi tık üstte görüyorum efektleri ve gerçeğe uygun bilimsel replikleri.Kesinlikle özlediğimiz bi tatda film gelmiş izlenmeli..
Yıldızlarası benzeri bir film bekleniyordu fakat bir çok kişi hayal kırıklığı yaşadı. Aklıma ilk olarak prestige filmi son sahnedeki söz geldi. Siz sırrı çözmeyi değil kandırılmak istiyorsunuz. Velhasıl film bize gerçeği söylüyor ama kandırılmak insanoğluna daha güzel geldiği için hayal kırıklığı oluyor. Yıldızlarası Nasa amblemini kullanıp Nasa gibi hayal satarken bu filmde asla Nasadan bahsedilmeyip gerçekler söyleniyor. Fakat hayal satılmadığı içjn hayal kırıklığı yaşıyor insanlar. Filmin en dikkati mi çeken noktası baba kaydettiği video da oğluna uzayda ilerledikçe Tanrı'ya çok yakın ve onu derinden hissedebildiğini söylediği yerdi. Aslında uzayın da özetini yapmış oldu.
Bradd Pitt gibi kaliteli bi oyuncuyu uzayda görmek beni çok mutlu etti cünkğ hakkını vereceğini biliyordum. Filmi sıkılmadan izledim hem dram hem aksiyon hem uzay hepsini hissettirmişler. Çok hoşuma gitti
2019 un en iyi filmlerinden biri olabilir. Performans ve görsellik beni tatmin etti. Bilim kurgu uzay severler için çok tatmin edici bir film. Interstellardan sonra çok iyi geldi