Dağ 2
4,4

Ercan DEMİRCİ
Ercan DEMİRCİ

25 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Rezalet ve büyük bir ayıp. Film Er Rayno Kurtarmak adlı filmin kopyası. Türk'e hakarettir. Çalıntı sahnelerle ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Hakikatt
Hakikatt

25 Haziran 2019 tarihinde eklendi
tamamen james ryan çakması. chpkk yönetilmiş, islamı düşman olarak gösteren yalan dolu film. bok gibi ırkcı ifade dolu film. beyaz saçlı yavşak geberdiğine sevindim. Bunlar Türk değil ancak gavur olabilir. bu film i seven cahil ırkcı köpekdir tamamen ermeni dir.
71ahmet71 k.
71ahmet71 k.

4 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Buna film deyip üst sıraya çıkarıyorsunuz ya hayret ediyorum çok basit dandik bir film giden paraya acımıyorum da vaktime aciyorum fury diye savaş film izleyin sonra eleştirin çok basit en fazla 10 üzerinden 3 oda türk askeri var diye onları canlandırıyorlar diye
Serra B.
Serra B.

23 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Film klasik amerikan rambo filmleri gibiydi. İzlenir sıkıcı değil fakat bu kadar vatan vurgusu yapan bir film için bir tane bile din, Allah, iman gibi vurguların olmaması hatta aksine alabildiğine küfür, nedeninin bile anlayamadığınız ansızın çıkan bel altı görüntüler/ konuşmalar gerçekten filmi küçültmüş. Bir de film şehitlerimizin adına ithaf edildiği şeklinde bir uyarıyla başlıyor. Şehitlerimize saygımdan çok fazla açık konuşmayı uygun bulmuyorum ama azıcık saygı varsa o ithafı kaldırsınlar. Biz şehitlik makamını Allah inanacıyla tamamlarız. Şehitlerimizin son konştuğu şey özel ilişkileri değil Allah a olan duaları, güvenleri ve çok sevdikleri aileleri olsa gerek.. Ölümle burun buruna ama vatanına aşık, tek damla kanın hakkını yerde koymama ve en çok da (filmde de vurgulanan) 'yanındakini korumak' ilkesiyle hareket eden gözü pek yürekli askerlerimize saygılar..