Dağ 2
4,4

Tuğba Ülker
Tuğba Ülker

24 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Oncelikle o kadar arkadasimdan oneri alip da cok cok nadir film izlemisligim vardir elestirmenler ve izleyiciden bu denli iyi yorumlar alinca merak ettim ve bugun izlemeye gittim , Gercekten oyunculardan ve yapimdan etkilenmemek elde degil Turk sinema tarihine gecebilecek turden etkili bir anlatim yapilmis ilkini izledigimde siradan demistim ama ozelestirimi kapatip izledim ve cok begendim , Boyle yapimlar cok nadir bizde yerini buluyor sayilari cogalsin ve gerceklikten uzaklasmadan anlatilsin Dag filmi gozunuzu kirpmadan izlemeyi hal edecek bi yapim tekrar tesekkur ederim emegini gecen herkese
ada d.
ada d.

24 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Bence Türkiye'nin uzun zamandır yapıp yapabileceği en iyi filmdi. Ve bu tarz nadir güzel filmleri göğe çıkarmalıyız ki devamı gelsin. Eğer güzel bir yapıma değer vermemeyi seçerseniz ilerde izleyeceğiniz filmler, Çakallarla Dans 7, Recep İvedik 9, Düğün Dernek 5 olacaktır. O yüzden dünya çapında değerlendirildiğinde belki 3,5 hakkeden bir filme 5 demelisiniz ki bu tarz filmlerin de iyisini yapabilsinler. Ki Alper Çağlar, Türk sinemasına daha nice şaheserler katacaktır. Yeter ki destek olalım.
Kübra Y.
Kübra Y.

24 Kasım 2016 tarihinde eklendi
O kadar saçma sapan filmler izliyoruz ki bu filmi izlediğinizde iyi ki izlemişim verdiğim paraya değer diyeceksiniz gerçekten masraftan kaçınılmamış çok başarılı bir film olmuş.Yazan,çeken,oynayan herkesin eline sağlık
Gökhan K.
Gökhan K.

24 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Özellikle filmde yerli üretim mpt-76 bora 12 fırtına obusu gibi silahların kullanılması çok hoşuma gitti tesekkurler cok güzel film olmus
Amine T.
Amine T.

23 Kasım 2016 tarihinde eklendi
TÜRK SİNEMA TARİHİNİN EN MANTIKLI VE MAKUL FİLMİ OLMUŞ SAÇMA SAPAN FİLMLERDEN SONRA BİZİM İÇİN CANINI VEREN ASKERLERİMİZİ BİR NEBZEDE ANLAMAMIZA KATKISI VAR EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Özlemmm
Özlemmm

23 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Film gerçekten mükemmel. İzlerken birçok duygunun aynı anda yaşandığı, bittiğinde bile uzun süre etkisinde bıraktığı ve herkesin izlemesi gereken bir yapıt.
Oguzhan C.
Oguzhan C.

21 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en guzel film diyebilirim ilk defa butun salonun agladigini bu film de sahitlik ettim anlatilan olaylarin gercekle alakali olmasi filme ayri bi hava katiyor herkese tavsiye ederim
Cansu Ö.
Cansu Ö.

21 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Birincisini zayıf. Bulmuştum ama 2 harika. Ağlamadım ama öfkem sınırları zorladı. Oyunculuğu tartışmıyorum bile harikaydi. Oyuncu seçimi harika. Görüntü kalitesi mükemmel. 2. Kez gidicem kesinlikle. Sahnelerin çekimi harika. 
Gülce G
Gülce G

21 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Askeri itibarsızlaştırma olaylarından sonra muhteşem bi film olmuş. Bundan sonra DAĞ 2 öncesi ve sonrası diye bi ayrım olacak . .helal olsun dün izledim ama hala etkisi üzerimde
Emir E.
Emir E.

20 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Harika bir film yapmışlar, tüm ekibin eline sağlık. Soluksuz izleyebileceğiniz, kaliteli bir film. Türk sinema tarihinde bana göre kolaylıkla ilk 5 içerisinde yer alabilecek bir film
Yunus B.
Yunus B.

20 Kasım 2016 tarihinde eklendi
KUSURSUZ BİR FİLM FİLME LAF ATAN HURRIYET VE SÖZCÜ TARAFLARINI BELLİ ETMİŞ ZATEN.10/10 HAKEDEN BİR CALIŞMA EKİBİ TEBRİK EDERİM.
Volkan C.
Volkan C.

20 Kasım 2016 tarihinde eklendi
5 yıldızı fazlasıyla hakediyor.. mükemmel bir başyapıt olmuş..1 veren ermeni tohumlarını kaale almayın...
afra ö.
afra ö.

19 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Ağlayarak izlediğim ilk savaş filmidir herhalde..Ne siyaset aşkı ne Atatürk aşkı,sadece ve sadece TÜRKLÜK aşkı aşılamaya çalışmışlar,filme başka hiçbir şey katılmamış ve bunu da çok iyi başarmışlar..Hiçbir Amerikan filmine benzemediği açıkça ortada.Özellikle benim gibi genç yaştaki herkese izlesin ve şu Amerika/Avrupa özentiliği bitsin artık.Vatan aşkı öğüt vermeden,siyasi bir şeyler katılmadan,sadece GERÇEKLERİ yansıtarak bu kadar güzel aşılanabilirdi.İzleyin,izlettirin!
Yusuf D.
Yusuf D.

18 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Film her şeyi ile güzel filmin akışı aksiyon sahnelerinin kalitesi oyuncuların iyi oyunculuğu tam anlamıyla size o savaş atmosferini yaşatıyor
eda E.
eda E.

18 Kasım 2016 tarihinde eklendi
İnsan neden yönetmen, gazeteci, sanatçı, tiyatrocu olmalı? İşte tam olarak bu yüzden. Teşekkürler Alper Çağlar.
Çok etkileyici bir film. Çekimi sahneleri, oyunculukları, kurgusu, müziği.. muhteşemdi. Ağlamadan da edemedim yer yer.
Millet olarak, sahip olduğumuz değerlere tük kaka yapmayı bırakıp (son yıllarda moda oldu), aklımızı başımıza devşirip gururla ordumuzun arkasında durmamız gerekiyor. Bu filmde yaşananlar, bize uzak şeyler değil. Türk askeri budur! Türk askerini görünce, rahatlayarak boynuna sarılan, müşkül durumdaki bir çok insan var dunyada.

Elalemin rambolarını, rocky lerini salya akıtarak izleyip de, bizim gerçek değerlerimize de -amann ne kahramanlık uydurulmuş, -çok vasat diyenler;
Sevgili Aziz Nesin'in dediği gibi, "Herkes kendisine soyadını kendisi seçtiği için, insanların bütün gizli aşağılık duyguları ortaya çıktı. Dünyanın en cimrileri ‘Eli açık’, dünyanın en korkakları ‘Yürekli’, dünyanın en tembelleri ‘Çalışkan’ gibi soyadları aldılar."
Onlar da aynı hesap, bu sebeple sürekli amerikanin kahramanlıklarını izliyoruz tvlerde. bir küçücük toprak parçasını bile alamadılar Vietnam'da. Onca zayat, onca kayıp...

Bizim tarihimiz kahramanlıklarla, gerçek KAHRAMANLARLA dolu, fazla mütevazi olmayalım ve gerçeklere sahip çıkalım. Biz düşman bayrağını yerden kaldıran bir komutanın neferleriyiz.