Dönerse Senindir
2,3

Ahmet K.
Ahmet K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Aralık 2016 tarihinde eklendi
spoiler:
berbattttttttttttttt hicc tavsiye etmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm on üstünden 000000000000000000000000000000000
Burcu K.
Burcu K.

26 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Bu tarz seneryo ve filmler 90 larda kaldı sanıyordum inanılmaz sıkıldım sonunu beklemeden çıktık. bomboş evin içinde geçen bir film..
Mert H
Mert H

14 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Filmdeki klişe oranı %101. Daha önce çekilmiş tüm romantik filmleri toplayarak hepsinin içerisinde bulunan sahneleri seçip film oluşturmaya çalışırsanız, tam olarak böyle bir film elde edebilirsiniz. Özellikle fragmanda da yer alan tanışma sahnesinde bunu direkt anlayabilirsiniz. Filmin ikinci dakikasından, filmin sonunu tahmin edebiliyorsunuz. Vasat bir romantik komedi daha..
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

27 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Birisinin Murat boza sadece şarkı yapması gerektiğini anlatması gerekiyor 10 dk zor dayandım ben o hataya düştüm siz düşmeyin kardeşlerim
Dilek A.
Dilek A.

11 Ocak 2017 tarihinde eklendi
ilk defa bir film den yarıda çıktım bu kadar boş bir film izlemedim uzun zamandır. mükemmel diyenler siz başka bir şey mi izlediniz. berbat ötesi oyuncuları çok sevdiğim için gitmiştim. İrem Sak bu filmde yazık olmuş sana sakın gitmeyin
erkan altay
erkan altay

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Rezalet ya klise kadın ile erken ilişkisi sıkıcı boş sanat adına yokluk hiç olmasaydı iyiydi,,,,,