Dönerse Senindir
2,3

Şahin C.
Şahin C.

25 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Ticaret için yapılmış bir film daha. Tv'de izlenen yabancı bir dizinin bir bölümü gibiydi. Şunu anlamıyorum; az ve öz yapın insanları etkileyin. Film yapmak için film yapmayın. eğer bunu okuyanların içinde yapımcı,yönetmen,senarist varsa... Ülkemizin yaptığı iki film türü: komedi ve cin. (cin temalı filmler artık ülkemizde tür olarak geçiyor) komediyi gerçekten iyi yapıyoruz ama ayda 6-7 tane çıkınca kalitenin düştüğünü anlıyorsunuz ve soğuyorsunuz. aynı isimler. aynı klişe konular. benzer temalar ve espriler. 2 ay sonra tv de verince "eh işte boş zamanda izlenir cinsten" diyeceğinizi göreceksiniz. 2017 yılına gireceğiz ve aksiyon bilimkurgu fantastik filmlerini ucundan bile yapamıyoruz.
süleyman ç.
süleyman ç.

27 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Kamuya sağlık hizmeti veren meslek çalışanları dönerse filmindeki gibi gösterilmemeliydi. Tepkimi gösterecem ve filme gitmeyeceğim.
Sezai A.
Sezai A.

26 Aralık 2016 tarihinde eklendi
bana biraz zorlama gibi geldi. bazı sahneler gereksizce uzatılmış ve bayıcı. kısaca sonu başından belli tam bir popcorn sineması...