Dönerse Senindir
2,3

Ilknur K
Ilknur K

16 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk vasattı. Özellikle Murat Boz bu filmde çok başarısızdı. Film yabancı diziler tarzında çekilmeye çalışılmış. Gerçek aşkı asla hissettirmiyor. Romantik değil, komik de sayılmaz. İzlenmezse de olur yani.
Sertuğ T.
Sertuğ T.

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Assasin Creed i eleştirmenler gömmüşler diye bunu alternatif olarak seçeyim dedim ama sonuç yine hüsran Kardeşim Benim gideri olan bir filmdi ve duygusallağını hisettirmişti. Ama bu filmde mimiklerim doğru düzgün oynamadı bile mantık hataları olsun filmin sonu olsun resmen sonu ile seyirciyi enayi yerine koyuyor ... Oyuncuuklarda biraz ilerledikçe film sıkıyor . Duvar yıkılma efektleri koymuşlar ama movie makerla yapılmış sanki. Kısacası boş zaman geçirecekseniz ve vizyonda full tırt şeyler varsa izlenir ama onun dışında buna gitceğinize evinizde oturursunuz daha iyi . 5.0
Aamir Khan
Aamir Khan

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Tatlıydı hoştu güzeldi. Gündüz televizyon izlerken karşıma çıktı izlemek zorunda kaldım başka bişey olmadığından. Ama film güzeldi gülümsetti. İrem'in tatlı gülüşü için bile izlenir.
sinema
1 ziyaretçi
4 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Hadi İnşallah filminin tekrarı niteliğinde bir film izledik.. Bir akşam oturup tv yi karıştırırken karşımıza çıktığında izlenmesi gereken bir film.