Kolonya Cumhuriyeti

asfhdfg .
asfhdfg .

3 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film iyiydi komik bir Türk filmi kasksksksk ksksksksksskdk jssjdnmddj djdjdjdj djdjdjdn jdkdjfkidkd jdjdkd
Küp R.
Küp R.

7 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Filmi tamamen izlemeden konuşuyorum hiç ama hiç izlemedim hiç ama hiç hiç hiç hiç hiç hiç hiç izlemedimmmmmm.
KaderAdem A
KaderAdem A

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Daha once izlemistim birkez daha izlemek istigorum fakat Filmin tamamını neden izliyemiyorum sadece 2 dakikalik fragman açılıyor filmin tamami acilmiyor hicbir yerde
Ceylan U
Ceylan U

6 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film en boş Türk filmiydi. Oyuncu kadrosu harika ama senaryo bağlantılar ancak bu kadar kötü olurdu.
Hakan A
Hakan A

8 Şubat 2019 tarihinde eklendi
bana kalırsa çok iyidi absürt mizah Türkiye'de tam gelişmemiş ama örnek alınacak bir film olmuş devamını bekliyoruz
sinema
1 ziyaretçi
5 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Film çok eğlenceliydi.Güzel yada kötü diyemem, bu film için olması gereken yorum bence eğlencelidir hoş vakit geçirmek için izlenebilir.
Emine Hayderli
Emine Hayderli

4 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Film açılmıyor. Filmleri izlemeden önce yorum istemeseniz daha iyi olur önce izleyelim sonra yorum yapalım. Yorum pay adan film açılmıyor.
Yunus Ç.
Yunus Ç.

29 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Beklentimizim çok altındaydı malesef. Bu kadar iyi oyuncunun içinde bulunduğu filmin bu kadar basit olmasını beklemezdik
Irfan K
Irfan K

28 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmi izleyemiyorum saçma sapan işler 
emir c
emir c

28 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Nerden acilior lan bu acilmiyir hepsi fragman tek parcalik film nerden izleniyor

Kurt B
Kurt B

28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Yav amk izlemek için bizden para istiyorlar kardeşim bırakın geçelim internete izleyelim rahat rahat her şeye para amk bıktık amk bedavaya film izleyemiyorum
Umut S
Umut S

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Güzel filmde nasıl izleycem ilk defa izlyebilcem 100 doludurcam neler neler filmler var baslaycam yapcaniz ise
Delibicak80
Delibicak80

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
Superrrrr4rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr4rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yagmuronayicen
Yagmuronayicen

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
Yani 1 saat den fazladır filmi izlemek için her yere üye oldum böylesine rezil bir sistem görmedim filminizi izlemiyorum çünkü berbatsınız.
KnightZeus
KnightZeus

7 Şubat 2021 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en komik filmlerden biri.kesinlikle tavsiye ederim mükemmel yaa gülmekten öldüm.