Moonfall
2,9

Hakan Güneş
Hakan Güneş

6 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Verdiğim sinema parasına hayıflandığın nadir kötü filmlerdendi... Roland Emmerich'e duyduğum saygıdan filmi tamamladım. İlk senaryosunu yazmış bir senaristin kaleminden çıkmış tadında bir filmden ibaret... Independence Day'den daha kötü, daha hamasi bir film yapmak istemiş sanırım Roland Emmerich. TV'de bile izlenmez, o kadar söyleyeyim. Yada 10 yaşındaki erkek çocuğunuzla filan birlikte zaman geçirmek için izleyin, o da TV'de...
bura maksi
bura maksi

10 Nisan 2023 tarihinde eklendi
ne kadar klişe hollywood filmi varsa kopyala yapıştır ile oluşturulmuş, ilk 10 dk bilim kurgu umudu veren ardından herhalde kara mizah komedi dedirten ama aslında hiçbirinin olmadığı anlaşıldığında kara kara düşündürten filimsi gibi bir şey. benim asıl anlamakta zorlandığım bu kadar ünlü isimleri nasıl oldu da kandırabildiler. flash tv senaryoları inanın ki bundan daha özgün ve daha başarılı.

bu sayfaya sırf komedi olarak yapılıp yapılmadığını merak ettiğim için geldim ve istemeden de olsa yorumların yetersiz kalmasından dolayı bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim