Bazı filmler var bazı şeyleri abartırlar. Ne bileyim küfür mesela. Ama bu film herşeyi yerli yerinde ayarlamış. Hiçbir konuda bir abartı göremedim. Tebrik ediyorum 2 kere gittim ve gerçekten güzel vakit geçirdim.
Ata demirer in seyrettigim en guzel filmiydi diyebilirim...ask var...komedi var...drama var...daha ne olsun...tavsiye ederim...ailece keyifle izledik...
BEŞ YİLDİZ VERDİM AMA, cok sanatsal ve derinligi olan bir calisma oldugu için degil. Tatli anlatomi, samimiyeti ve kaliteli durusu oldugu için bu puani veriyorum. Çok sıcak filmdi. İzleyiniz ve mutlu olunuz. Ata Demirer'i seviyoruz
Birçok filmden alışkın olduğumuz isimlerden birisi olan Ata Demirer'in yaptığı ve içerisindeki Zafer kaptanı oynadığı Olanlar Oldu Filmini Sizlere sunuyoruz. Olanlar Oldu filminin konusuZafer kaptan küçük kasabada deniz turları düzenliyordu ve bu turlar sayesinde geçimini sağlıyordu. Zaferin Annesi Döndü Hanım'ın kasabaya gelmesiyle başladı. Dondü hanım Zafer'in yaşı geçmeden evlenip muradını görmek istiyordu. Bunu oğlu zafere söyledi ve zafer hayatının aşkını aramaya başladı. Zafer Kaptan kasabanın güzel kızlarından olan Mehtap'ı gözüne kestirmişti. Fakat Mehtap ile hiç anlaşamıyorlardı. Zafer yaptığı bir turda Aslı'yla karşılaştı ve tanıştı. Zafer hayatının aşkını bulmuştu ve evlenerek sona filmin sonunu getirdiler. Beyazperde.com tşk ederim. gerçekten çok yararlı bilgiler veriyorsunuz emeğinize sağlık
harika bir film tıpkı eyvah eyvah serisi gibi defalarca izleyebilirim teşekkür ediyorum bu film için morale ihtiyacı olan bir toplum için bize bu tarz filmlerle gelin puanım 100 üstünden 1 milyon :
gerçekten çok hoş bir filmdi hem güldüm hem eğlendim hemde tarifsiz bir huzur verdi. filme giderseniz pişman olmazsınız. ata demirerin ve herbir oyuncunun performansı şahaneydi. çok güzel bir film olmuş bir sinema sever olarak emeklerine teşekkür ediyorum.
Nasıl bir film çevirdiniz dönüp dolaşıp yine seyrediyorum mükemmel bir oyunculuk normalde aşk sahnesi sevmem ama her seferinde gözler doluyor okadar tatlı ki insanın burası na taşınasi geliyor hiç bir filmi tekrar tekrar izlememiştim bu bir ilk