actemmuz91
22 Ekim 2011 tarihinde eklendi
söylenecek söz yok aslinda.bence ölmeden izlenmesi gereken 10 filmden biridir.çok etkileyici ve duygusal bir kahramanlik filmi.film bittiginde tüyleriniz ürpericek.söyle bi film izleyeyim,için de savas olsun mücadele olsun hat safhada dram olsun ve beni etkilesin diyorsaniz adresiniz bu filmdir.zaten 12 dalda oscar a adaydi ve 5 ini aldi(en iyi film dahil).russel crowe çok iyi oynamis.müzikler,efektler ve öykü baya baya saglam
Bu filmde beni etkileyen nokta Maximus öldükten sonra çalan 'Honor him' ve 'Now we are free' şarkıları olmuştur. Konu, efekt, oyunculuk ve soundtrack yönünden mükemmel bir film. Bu filme kötü diyenlerin deli olması gerek.
Şimdiye kadar yapılan filmler içerisinde en iyi filmlerden bir tanesi,harika,muhteşem söyleyecek başka bişey olmasa gerek.İzlemeyenler mutlaka izlesim 10/10
Yıllar sonrada hatırlanacak her şeyiyle mükemmel ve etkileyici harika bir film.İzlenmesi gereken sayılı filmlerden. Oyunculuklardan tutun konusuna kadar dört dörtlük bir film. 1010
Film budur ya. Aksiyon, macera, entrika, görsellik ve one güzel şiirsel anlatımdır.Çoçukluğumda Cüneyt Arkın filmlerine ağzım açık bakardım. Bu filmi çoçukken izleseydim keşke.
İzlediğim filmlerin sayısını ,hatta adını unuttum.AMAA gladyatöR'ün karısının ve çocuğunun yanmış bedenleri önünde acı Haykırışlarla yas tutmasını *ASLA* unutmamm