Gladyatör
4,7

bruceconrad
bruceconrad

16 Şubat 2003 tarihinde eklendi
usatnın elinden çıkma harika bi dram...o müzikler yokmu öldüm helede ölümsahnesi cesedin gidişi karısı ve çocuklarını görüşü harika..
scar-face-53
scar-face-53

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemmel denecek kadar iyi bir film ama benim gönlümün birincisi cesur yürek ama bu filmide kaç kez izlesdim bir o kadar daha izlerim sıkılmadan 1010
banadolu
banadolu

14 Mart 2003 tarihinde eklendi
her ne kadar vasat bir senaryoya sahip olsa da muhteşem bir görsellik var.russell crowe baya iyi.colloseum'u düşündükçe tüylerim diken diken oluyor
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
baya bir ses getirmişti bu film güzel yaa yani en azından bu kadar ses getiren bir filmi izlemelisiniz ...
Selcuk Genc
Selcuk Genc

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gladyatör son zamanların en iyi filmlerinden biri bence .Russel crowe hiç bir zaman bu kadar iyi olmadı.kendisine En iyi erkek oyuncu oscarın kazandıran bu performansı görülmeye değer gerçekten.Kesinlikle tarihi her şeyi ile yansıtan etkileyici bir film.Mutlaka izlenmeli ve arşivlerde yerini bulmalı.
sinema
1 ziyaretçi
21 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Yönetmen Ridley Scott'un elinde harmanlanmış olan filmde General Maximus'un en tepeden en aşağıya düşürülüşünü gösteren başyapıt. Tepeden düşen bir insanın İntikam uğruna hakkettiği yere tekrar yükselmesi etkileyici bir tat bırakıyor. Kimileri onurları için ölürken kimileri de öldükten sonra onurlandırılır. Fakat General Maximus için her iki side geçerli. Antik Roma'da ölen insanların mezar taşlarına kimi zaman öldü yazılırken kimi zamanda yaşadı yazılırdı. General Maximus o yaşayanların en tepesinde olacak. Russell Crowe'a, Oscar ödüllünü hakkıyla getiren bir oyunculuk sergilemesi ise cabası. Filmin biraz görece uzun sürmesi kimilerini üzebilir ama inanıyorum ki çoğunluğun 'keşke bitmeseydi' diyeceği bir film. Buradan tebrik etmek istediğim kişi kesinlikle sanat yönetmeni. Bir film Milattan öncesine ancak böyle götürülebilirdi. Kurgu, senaryo ve müzik kesinlikle filme adapte olmuş keşke şu da olsa diyeceğiniz tek bir eksik bile yok. Etkileyici Gladyatör oyunu sahneleri bu filmin en büyük artısı sırf bu sahneler için izlenir dersem filmin geri kalanına ayıp etmiş olmuş olmam umarım. Keyifle izlenecek eşsiz bir başyapıt.
agresive-angel
agresive-angel

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi İzlemeyen Kişiyi Yarım Bırakan Bir Başyapıt!!

Mükemmeliğin ötesinde !

10-10
seker-ozlem
seker-ozlem

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel, devasa bir film. Yüzüklerin Efendisi Serisi'nden sonra gelmiş geçmiş en güzel film olduğunu düşünüyorum.
Maximus rolünde karşımıza çıkan Russell Crowe müthiş bir performans sergilemiş, fakat Commodus'la beni kendine hayran bırakmış Joaquin Phoenix'e pek değinilmiyor sanki. Adamın olağanüstü performansı karşısında dilim tutuldu. Kötü adam rolünde böylesine bir oyunculuk beklemediğimi itiraf etmem gerekir. Bence bütün alkışlar Phoenix'e...
x-bedi--x
x-bedi--x

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Hayatım'yalnız kendimi adamayı amaçladığım amaçlarım için yaşadım'aslında istediğim çokta fazla bişi değildi'yalnız sakin bi hayat istemiştim? ----Evimin yolunu kaybettim artık'nerde bilmiyorum?.bana yol gösterecek bi aklım kalmadı artık'kaybettiğim hayatım beni böyle bıraktığından beri hicranla dolu kalbim? ----Beynimi kapattım artık'yalnız o gün yaşıyorum'size kavuşmayı hayal ettim gün için?----Ellerimin arasından kayıp akan bir rüzgâr var'sesi seni çağırıyor..ılık ve bana huzur veriyor'insan ne için yaşar onu düşünüyorum'amacı için mi???----Bitmek bilmeyen enerjim ve tükenmeyen sabrım'her şey sizin için?----Ellerime verilen hiçbir şeyi istemiyorum'yaşamak istemiyorum,,yaşıcak gücümde yok artık'Bu dünyanın oyunlarına ve boş amaçlarına vercek bi canım yok benim?----yaptıklarım ve yapçaklarımda bana güç veren yalnız sensin?----Gözlerim kapanırken sonsuzluğa,,ellerini tutmak isterdim,,gözlerine bakmak belki,,kalbimin attığı son ana kadar içimdesin?.her nefeste seni düşündüm ben'yalnız bu günü hayal ettim?----Maximus.. Maximus.. Maximus.. Çok etkileci ve dramatik bi film'dönem kıyafetleri ve müzikleriyle gerçekten başarıyı hak ediyor
miramus
miramus

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Roma konulu filmler genelde ilgi çekici olmuştur..Bu filmde, bu çekiciliğin üstüne bir de güzel bir senaryo, başarılı oyunculuklar, etkileyici müzikler eklenince herkesin beğenisini kazanıyor...Mutlaka izlenmeli :)
berk-ay1987
berk-ay1987

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tek kelime ile söylüyorum MuhteşeM!!!!
ahmetakbulut33
ahmetakbulut33

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tam bir başyapıyıt. russel crowe'u hak ettiği üne ve prestije ulaştıran bir film. crowe ve phoneix ikiside harika oynamış. phoneix'te oscar almalıydı bence. her insanın hayatında mutlaka izlemesi gereken birkaç filmden biri
altayecz
altayecz

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
film de her şey mükemmel.geçmiş zaman olur ki.acaba bu devir de böylesi onur ve intikam mücadelesi olur mu ki?
real-boy40
real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
işte gerçekten bir başyapıt film sizlere,söylenecek fazla birşey yok 10/10
Demirtas
Demirtas

29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Destansı bir anlatım, mükemmel oyunculuklar. Bir masal izliyorsunuz adeta. İzlememişseniz zaman kaybetmeyin.