Gladyatör
4,7

Demirtas
Demirtas

29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Destansı bir anlatım, mükemmel oyunculuklar. Bir masal izliyorsunuz adeta. İzlememişseniz zaman kaybetmeyin.
sayns
sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu yorumu yıllar önce yazmalıydım ; muhteşem !!!
reedsternberg
reedsternberg

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film hakkında yetetince güzel yorum yapılmış.Russell Crowe oscarı haketmiş.İzlemeyen varse...
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10 vermem 10 vermem diyenler bu filme kaç verirler merak ederim dorusu russelaa aşık olduğum film tam bir başyapıtt..
gskaltay
gskaltay

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle arşive konması gereken bir başyapıt
teo-17
teo-17

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Ne kadar izlersem izleyim izlemekten hep zevk aldığım, sarı buğdayların arasından özgürlüğüne ve ailesine yürürken gözlerimin dolduğu güzel film.....9/10
thisrock93
thisrock93

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlendikten sonra uzun süre etki bırakabilen güzel bir film.
Selami T.
Selami T.

5 Haziran 2018 tarihinde eklendi
SÖYLENECEK BIRŞEY YOK KLASİK BİR BAŞYIPIT İZLEYIN KESİNLİKLE ZATEN SİNEMA SEVER HERKES İZLEMIŞTIR GOZDEN KAÇIRANLAR VAR ISE HEMEN IZLEYIN
boldheart
boldheart

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
En beğendiğim tarihsel filmlerinden biri kimilerine göre bu en iyisi ama bana göre değil filme fazla yorum yapmaya gerek yok tam bir başyapıt russell crowe harika izlemeyen varsa çok yazık büyüleyici bir yapım...10/9
fragilegirl
fragilegirl

1 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
güzel bir film gerçekten.russel crow kendini kanıtladı artık.o çok iyi bir oyuncu
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok eski bir film olan benhurun savaş sahnelerinde etkilenildiği crowe un çok iyi bir performans sergilediği sonu oldukça dramatik biten ve gücün kimde olursa olsun her türlü şeye sahip olduğunu gösteren yegane filmlerden bir tanesi izlenilmeye her karesiyle değen mükemmel bir yapım
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bır sawas arena fılmını bukadar gusel duygusallık ıslene bılırdı sahneler cok basarılıydı sımdı butarz sawas fılmlerı furyası turesede yakın cagın en basrılı fılımlerınden bırı gercekten klasık bır fılm
tropter
tropter

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Her zaman Breaveheart'tan sonra aynı derecede başarılı ve bir numara olacak,yıllarca akıllarda kalacak bir tarihsel film çekilemez derdim.İtiraf edeyim Ridley Scott bu lafımı resmen bana yedirdi ve bu film bence Braveheart'ıda geçerek tarihsel filmler kategorisinde 1 numaraya oturdu.Russel Crowe'un sert ve duygusal erkek karizması mükemmeldi.Filmin final sahnesi ve başak tarlaları unutulacak gibi sahneler değil.Connie Nielsen'in o roma prensesi kostümleri içindeki güzelliği ise hala aklımdan çıkmıyor.Jaqualin Phonex'te sapık roma imparatoru rolünü iyi oynamış.Ne diyeyim eksik yok dörtdörtlük bi şaheser.On defada izlenir yüz defada izlenir.
ilkerekleme
ilkerekleme

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
truva filmiyle bu kadar çok benzer yönü bulunduğunu söyleyenler hat safhada olunca bunada bi yorum yazmak gerekti galiba..hadi bi kaç sahnesi onlarda kapışma sahnesi benzeyeblir onun udışında bu filmlerin bence bi benzerliği yok diye düşünüyorum ama hakkını vermek lazım gladyatör daha iyi film
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti