Gladyatör
4,7

keyykeyy
keyykeyy

24 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film değil. En başarılı sahneler kaplanlı sahneler. O sahnelerde büyük ustalık vardı. Oyunculuk berbattı. İmparatorla çocuk arasında geçen gerilimli konuşma filmin en büyük artısı.
Tekrar tekrar seyredenlere şaşırdım doğrusu.
klace
klace

16 Aralık 2001 tarihinde eklendi
fikirlerinize saygı duyuyorum ama ben hiç beğenmedim.yarısında çıktım zaten salondan.şişme bir film bence.
iyomi
iyomi

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film muhteşem ve bir klasik olmaya aday.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

17 Şubat 2014 tarihinde eklendi
russell crown un oyunculuğuna söyleyecek söz bulamıyorum , müthiş bir oyunculuk, filmde gayet güzeldi.
tersköşeli
tersköşeli

18 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Her şeyiyle film gibi film .daha ne beklenebilir ki bir filmden .
istanbul-sevdalysy
istanbul-sevdalysy

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film.üçyüz müçyüz hikaye.beni bu kadar etkileyen bi filmi zor bulurum herhalde.
august-king
august-king

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Vizyona girdiği ilk gün soluğu sinemada almıştım.Filmin cd si hala baş köşemde durur beni çok fazla etkileyen filmlerden biridir.Müziği de ayrı bir harikadır bu filmin özellikle Crowe’nin buğday tarlasında yürüdüğü sahnelerdeki müzik.Karısı ve oğlunu ölü halde gördüğü an ve onların başucunda ağlaması phoenix ile filmin sonlarına doğru yaptığı konuşma sahnelerini başka filmlerde bulamazsınız sonuçta 10 üzerinden 10 verdiğim nadir filmlerden biri
dawson-creek7
dawson-creek7

16 Ekim 2003 tarihinde eklendi
bravehart tam bir destan öyküsü,bir insanın halkına toplayıp nasıl özgürlük mücadelesi vermesini anlatıyo.kesinlikle bravehart ile gladyatör ü bir tutmayın..bu film ise cok agım şahım degil ama güzel bi film..r.crow ise iyi oynamış rölünü.ama asla bi bravehart degil!!
serefsonmez
serefsonmez

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
My name is gladiator
Büyük bütçeli filmler katagorisine giren film. Oscar ilede taçlandırıldı.Film gerçekten sizi alıp götürüyor Roma çağına.Filmde Gladiator (R.Crowe) ve Kral (J.Phoenix) arasındaki konuşmaya çok dikkat! 2.Film için çalışmalar devam ediyor.Ama efsaneyi nasıl ayakta tutacakları muamma...

ideefixe.com: 15.04.2005 yayımlanmıştır.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
sadece r.crowe un my name is gladiatör dedigi sahne için bile oscar ı hak edebilecegi çok epik bir film.içinde adeta kayboluyorsunuz
greendestiny
greendestiny

20 Mart 2001 tarihinde eklendi
Geçen senenin en iyi filmi senaryo olarak bazı yerlerde aksıyor mesela Roma İmparatorunun bir köleyle dövüşmeye tenezzül etmesi gibi.oyunculuklar çok iyi hele Russel Crowe muhteşem bir iş çıkrmış:filmin başında askerlerini cesaretlendirmesi(WHAT WE DO İN LİFE ECHOS İN ETERNİTY)eşi ve çocuğunun cesetlerinin başındaki ağlaması,arenadaki tavrı,yürüyüşü dört dörtlüktü.Joaquın Phenoix de iyiydi.ayrıca görüntüler,yönetmenin kamera açıları,yavaş ve hızlı çekimlerinin uyumu(aslanların olduğu sahne),filmin gerçek görüntülerindeki yani savaş sahneleri,arenedaki renklerle maximus’’un hayalinin varlığındaki renkler çok iyiydi ama birtek filmin sonlarına doğru commodus’’ın Maxsimus’’a karısının nasık öldüğü ve nasıl yalvardığını belirttiği sahneler biraz göze battı.Collessum gerçekten iyiydi.bence en iyi film,en iyi yönetmen,en iyi kugu,görsel efekt oscarlarında kesin ama diğerleri net değil.
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Spartacusun örnek alındığı filmdir. Spartacuse benziyor diye puan kırılacak bir film değildir. Çekim tarihi 2000'dir. Bir komutanın yaşadığı dramı çok iyi anlatır. Başyapıt filmler arasındadır.
frodobaggins-2
frodobaggins-2

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
russel crowe gerçekten en iyi erkek oyuncu ödülünü haketmiş. film süper. gladyatörler bence çok karizma.
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi epik film filme bir kere cesur yürekte sık rastladığımız ucuz amerikan tarzı esprileri hiç görmüyoruz hikaye o kadar iyi işleniyorki film in kaç saat sürdüğünü farketmiyorsunuz bile film sizi resmen içine içine çekiyor şüphesiz russell crowe ridley scott arasındaki dostluğun ve ortaklığın en başarılı örneği tam anlamıyla bir başyapıt
melek29101983
melek29101983

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle ve herşeyiyle mükemmel bir yapıt bence...