ultraaslanserhat
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi epik film filme bir kere cesur yürekte sık rastladığımız ucuz amerikan tarzı esprileri hiç görmüyoruz hikaye o kadar iyi işleniyorki film in kaç saat sürdüğünü farketmiyorsunuz bile film sizi resmen içine içine çekiyor şüphesiz russell crowe ridley scott arasındaki dostluğun ve ortaklığın en başarılı örneği tam anlamıyla bir başyapıt
Filmi sırtında taşıyan Crowe'ydi. Yönetmense ustalığını konuşturmuş. Özellikle müzikler ve Maximus'un baygınken ya da kendinde değilkenki düşleri, bilinç altının filme kısa kısa aksettirilişi çok etkileyiciydi. 2000'li yılların kesinlikle en iyi filmi. Tarihi kahramanlık filmleri arasında da şüphesiz en iyisi.
filmde anlatılmak istenen konu gayet akıcı ve açık bir şekilde anlatılmış,film türünede çok iyi oturmuş ve görüntü kaliteside çok iyi olan çok iyi bir film.notum 8/10
Gerçekten bida böyle bir film çevrilebilirmi süper ötesi izlerken insan hem hüzünleniyo hemde heyecanlanıyo tebrik etmek lazım emeği geçen herkezi bize böyle bir film izlettirdikleri için.
300 spartalı bu filmle kıyaslanamaz.Belki görüntü kalitesi olarak gladyatörden daha iyi olabilir ama senaryonun derinliği ve güzelliği filmin akışı bakımından kesinlikle gladyatör fark atar,bu film bir klasik..