Gladyatör bence sinema dünyasinda yeni bir devrim acti.Gladyatörün elestirmenler ve izleyenler tarafindan çok sevilmesi tarihi savas filmlerine büyük bir hiz kazandirdi.(troy, alexander...)tesekkürler ridley scott....
Roma konulu filmler genelde ilgi çekici olmuştur..Bu filmde, bu çekiciliğin üstüne bir de güzel bir senaryo, başarılı oyunculuklar, etkileyici müzikler eklenince herkesin beğenisini kazanıyor...Mutlaka izlenmeli :)
mükemmel bir sinema deneyimi...yorumu bayağı geç yazdığımın farkındayım ama hala bu filmi anlatabilecek kelime bulamıyorum.bir başyapıt(ama ben önce filmin elazığ versiyonunu izlediğim için filmin sonunu bilerek seyrettim:((( )
Aradan uzun zaman geçti unutmuşum ismini ama kesinlikle iyi bir filmdi..Dediğim gibi bir zamandan sonra o kafanızdaki filmlerden olamıyor.En sevdiğiniz 5 film arasına alamıyorsunuz..Bilmem anlatabildim mi?
filmin beni en cok etkiledigi sahnesi commodusun maxsimusu asagiladigi ve hakaret ettigi sahne. _Sizi onurlandıracagım gün cok yakında gelecek efendin. süperdi yaa
bize roma yı yaşatan film o kadar gerçekçi ki filmin ortasında kılıcınızı alıp arenaya inesiniz geliyor:) russel crowe u izlediğim ilk filmdi,daha da izleyeceğim sanki... filmin müzikleri de çok güzeldi filmin sonunda bir kadının seslendirdiği şarkının adını bilen var mı bu arada? (show tv haberde bebek belgeselinde de onu kullanıyorlar) yavaş bir parça adını bilen varsa sevinirim. çok güzel bir filmdi izleyenler pişman olmazlar, yani tavsiye edilir:)
Film tek kelimeyle müthiş...Bide izledikten sonra elazığ versiyonunu izleyince gülmekten yere yatmamak mümkün değil...Elazığ versiyonunu izlemeyen varsa izlesin felaket komik