dragos-1071
7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir film için en büyük mutluluk aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala hatırlanabiliyor olmasıdır. Gladyatör için ne söylesense az. Eşsiz yönetmenlik başarısı ve harika fim müzikleriyle 10 üzerinden 10'u fazlasıyla haketmiştir.
hayatımda izlediğim en güzel film. sinamayla ilgilenip izlemeyen kalmamıştır heralde ama kaldıysa eğer o kişiler için üzülürüm büyük kayıp sadece şu repiliği bile defalarca izleyebilirim: My name is gladiator!!!!
Şimdiye kadar yapılan filmler içerisinde en iyi filmlerden bir tanesi,harika,muhteşem söyleyecek başka bişey olmasa gerek.İzlemeyenler mutlaka izlesim 10/10
izleyin,izleyin,izleyin...muhteşem bir film,oyuncular çok iyi hele de joaquin phoenix çok etkileyiciydi,russell crow zaten ödülünü aldı daha ne olsun..
Sinemadan çıktığımda kendi kendime çok kızdım:'hayatımın büyük bölümünü neden sinemaya hiç gitmeden harcamışım' diye düşündüm.Bu filmi sinema ne demek,insana ne verir,sinemayı eğlenceden öte ne olarak görmeliyim gibi sorularımın yanıtı olarak görüyorum.10/100000000000000000000000000000000...