Gladyatör
4,7

zxc12
zxc12

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu fil varya roma aşlı uyandırıyor insanda çünkü herşeyi ile bir farklı film
cenni5
cenni5

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok güzel bir film
selimbos
selimbos

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok uzun zaman oldu izleyeli... Hala izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Gerçek bir liderin özelliklerini ortaya çıkaran bir film. Galiba tekrar izlememnin zamanı geldi
3195dogan
3195dogan

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin eşsiz bir havası ve büyüsü mevcut özellikle colesseum un ilk gösterildiği an her şeye değer
dtonbul
dtonbul

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filme ne diyebilirim ki tek kelimeyle büyüleyici...
hilalhosgor
hilalhosgor

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
etkileyici sahneleri bol olan ve en duygusuz insanın bile gözlerini doldurabilen bir film.
sayns
sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu yorumu yıllar önce yazmalıydım ; muhteşem !!!
facamar
facamar

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film russell crowe iyi karizma yapmış izleyince ona özeniyosunuz bi bakıma da tehlikeli :)
dikab-aysegul
dikab-aysegul

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya tek kelimeyle müthiş.özellikle son sahnede kendimi tutamadım hüngür foşurt ağladım.hala izlemediyseniz bence hiç vakit kaybetmeyin.harikaaaaaaa
mburakhan
mburakhan

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper bir film. herkese tavsiye ederim.10/10
e-ergener
e-ergener

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Gaza geldim yine... Kılıç alıyorum... Her sene böyle moralim çöküşe geçtiğinde mutlaka izlerim... Ki bir daha ayağa kalkabileyim..
poseidon-v
poseidon-v

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Roma ve Bizans Sanatı okuyan sanat tarihi öğrencileri olarak gösterime girdiği ilk gün gitmiştik filme. öyle olunca da konu, oyunculuk gibi şeylerin yanında makyaj, kostüm, saç modelleri gibi dönemin özelliklerini de inceler oluyorsunuz. Film her açıdan mükemmel. Roma dönemi bu kadar profesyonelce ve başarılı yansıtılamazdı heralde. Filmdeki her şey dönemine uygun ve de gerçekçi. Hatta tarih ve sanat tarihi bölümlerinde roma derslerinde kaynak olarak gösterilebilir. Böyle bir film çekilebilir mi acaba tekrar bilemiyorum. Çekilirse de keşke o film İstanbul'un Fethini konu alan objektif bir yapım olsa.
Brevetrest
Brevetrest

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu Filmi İzledikten Sonra; Bana Mesleğimi Sorduklarında Bende I’m a Gladitör Diyorum.
karademir-23
karademir-23

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir türl izleyememiştim en sonunda izledim iyiki izlemişim yoksa çok şey kaçırabilirdim. filmde ahiret inancı, sadakat , kahramanlık vb birçok konu ustaca işlenmiş herbiri için defalarca izlenmeye değer tabiki müziklerde çok hoş arşivde mutlaka olası bir film
batinakbas
batinakbas

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir film ancak bu kadar güzel olabilir. Kelimler kifayetsiz kalıyor olaganüstü bi film ...... :)) İzlemyen yoktur ama böle bi hata yapan varsa mutlaka izlemelidir.