Recep İvedik 5

Emin E.
Emin E.

1 Mart 2017 tarihinde eklendi
öncelikle recep ivedik 1 kadar güzel bir film ilk seansta abi çok güldüm ne yalan söyleyeyim harikaydı zaman nasıl geçti bilmiyorum ama 2.seyansta ne bileyim bi agırlık çöktü üstüme güldüm ama birici seans kadar degil tabi bide çok abartmıslar bazı yerleri mesela 350 kiloluk halter kaldırmak gibi ama bence pişman olmadan gidilip gülünebilecek bi filmdir dedigim gibi ben çok güldüm
cansu i.
cansu i.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
abi cok guzel rusu haza atma sahnesi hh huıjıfkjgıgjgjjgkjkjggklrktgntkggktgjhktyglhktykhktyko
Yunus Mutlu
Yunus Mutlu

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Bizim izleyici kitlemizin hangi filmlerden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabiliyorum. Tek bu film değil diğer Recep İvedik filmin bütün serisinin ayrı bir saçmalıktan daha fazla ileriye gidemeyeceğini izlerken anlayabiliyorum. Bu serinin devam etmesi bu filme ne kadar rağbet olduğunu açıkça gösteriyor. Daha iyi senaryo, daha iyi oyunculuk ve daha iyi kurgu üzerine kurulmuş filmler çekilse ve bizde o filmlere gitsek. Ama toplum istekleri üzerine yapılmış ve rağbet görmüş ama aslında iyi olmayan, komik olmayan aslında gülünç ve rezillik gibi gösterilecek durumları komik gibi gösteren, milletin aklıyla dalga geçen ve kitlenin cahilliğini üzerine vuran bu filmler başkalarını zengin etmektedir.
Mustafa Çanakcı
Mustafa Çanakcı

13 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Güzel film
Herkese öneriyorum bu siteyi
Güzelce film lerim izleyebilirsiniz sksiskkskskakskskskssksksk
Adem Çamlıca
Adem Çamlıca

5 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Film gayet komikti ve eğlenceliydi Fakat Gereksiz milliyetçik yapılmış tamam milli duygular hoştur ama ben film izlemek istiyorum 2 de bir milliyetçiliği sokuyorlar oraya filmmi izliyorum propagandamı karıştırıyorum
Mehmet Çalışkan
Mehmet Çalışkan

19 Mart 2024 tarihinde eklendi
Kendini kültürlü hisseden, sonradan görmeler niye Recep İvedik düşmanı olmuş , bişey den anladıkları falan da yok ha 
Furkan Ersen F.
Furkan Ersen F.

16 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Burda filmden once atip tutanlari filme gittip milliyetçilik nasil guzel sergilemiş baksınlar film harikaydi gülmekden bi hoş olduk bi 3saat daha olsa izlerdim teşekkürler Şahan Gökbakar
Ahenk
Ahenk

17 Şubat 2017 tarihinde eklendi
10 numara 5 yıldız bir film olmuş,haftanın tüm stres ve yorgunluğunu bol kahkahalarla gidermiş oldum.Çok iyi motive oldum,bu film sayesinde yılmadan çabalayarak Güzel Türkiye mizi çok daha iyi bir şekilde temsil etmemiz gerektiğini anladım.Sizler sayesinde eğlendim teşekkürlerimi ŞAHAN GÖKBAKAR ve ekibine iletiyorum.
Murat Ş.
Murat Ş.

21 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar tüm serisinden güzel daha güzel bir film çekmiş ayrıca Milli duyguları da filme katarak karsımıza keyifle izleyeceğimiz bir film sundu.
Umut Ş.
Umut Ş.

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
çok güzel bir film ve çok komik bir filmdir bu film ben beğendim bu filmi spoiler:
[/spoiler]
ByDemokrat
ByDemokrat

7 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Zaman kaybı komik tek bir sahne yok kesilmiş sahne var. Boş yere gitmeyin. Ben begenmedim diğer serileri efsaneydi bu berbat.
Mustafa Emirhan T
Mustafa Emirhan T

14 Eylül 2019 tarihinde eklendi
HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN SAÇMA EN BERBAT RECEP İVEDİK FİLMİ. ÜLKEMİZİ TÜM DÜNYAYA BU SEKİLDE GÖSTERMEK KÜFÜR VE ARGO ŞEKİLDE ROL YAPMAK NE KADAR GÜZEL OLABİLİR BİLEMİYORUM. SAHNELER ÇOK HIZLI GEÇİYOR BİRŞEY ANLAŞILMIYOR. BENCE BERBAT...
Ozan Tatiana
Ozan Tatiana

12 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Ben buna aptal komedi adı verebilirim.Ama ne yalan söyleyim,film izlerken,bazen çok güldüm.Ama bazı sahneler gerçekten çok iğrençti.
Gülmeme rağmen bu komedi tavsiye etmem.
Recepivedikci
Recepivedikci

25 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Recep ivedik serisinin en iyilerinden biri bence, ama recep ivedik artık son bulmalı düşüncesindeyim