KaliteTAKİP
17 Mart 2017 tarihinde eklendi
Sinema sektörü bir ülkenin gelişmişlik ve kültür seviyesini gösteren en önemli faktörlerden biridir.Elin adamları uzay filmleri bilim kurgu filmleri çekerken bizim sinemamızda gösterime giren filmin Recep İvedik ve benzeri filmler olması bu ülke ve insanına yapılmış en büyük kötülüklerden bir tanesidir. Yanı başımızdaki İran bile çektiği filmleri ile oscar da yarışırken bizimkiler her türlü pisliği içinde barındıran bir adamı kahramanlaştırıp bunu birde tüm ülkeye reklam yaparak (yok efendim fragman şu kadar izlendi, şu kar komik gibi) insanların sinema kültür seviyelerine balta vurmaktan başka bir şey yapmıyorlar.Ya üstelik birde bunlarla yetişen ve bu tür film ve insanları meşru kabul eden nesiler yetişiyor.NE KADAR YAZIK Çok çok öfkeliyim belki bu konuda sayfalarca yazabilirim ama ne demek istediğimi anlamaya dahi yeltenmeyecek çok insan var.Sadece şunu demek isterim yapmayın kardeşim birde para verip bu tür insanların sizin üzerinizden zenginleşmesine ve insanımızın sinema kültür seviyesini aşağıya çekmesine izin vermeyin.
Azerbaycan Türkü bir boksörle kavga etmesine birşey demiyorum zaten ama neden böyle laubali bir şekilde dalga geçercesine tek yumrukla indiriyor. Gerçekten bu mu mizah? Bu kadar alçak bir seviyeye düştü mü? Tam da tüm dünyanın bize düşman olduğu zaman da dostumuz, kardeşimiz dediğimiz ülkeyi neden böyle aşağılıyor? Neden bir çinli, amerikalı, rus vs. değil de TÜRK? neden?
Yorum yazmaya bile değmeyecek berbat bir film. Yazık çok yazık ... Böylesine ucuz bir film çekerek para kazanıyor ya bu insan böyle bir şey ancak bu ülkede yaşanır. İkinci yarıda salona girmedik
Çok kötü bir seri olmuş Azarbeycan dost ülke dediniz boks sahnesi çıkarıldı diğer ülkelerle dalga geçilmesi hiç hoş olmamış. Türkiye böyle mi tanıtılır!... Böyle yapımlarla turist beklemeyin Berbat, çok kötü gelecek nesile kötü örnek oluşturuyor
Ülkemizde film sektörü neden gelişmiyor? Çünkü absürt komedi var. Hakaret, küfür, gaz çıkarmaya gülen bir toplumuz. Bu gibi filmleri yurt dışında kimse almıyor ve dağıtmıyor. Bu film de maalesef onlardan bir örnek. İsteyen tabi ki izler ama bu tarz filmler yerine büyük bütçeli ve görsel efekti olan, kovalama, kaçma, hoplama ve zıplama olan bir film çekilmesini isterdim. kimseye tavsiye etmiyorum desem de yaklaşık 5 milyon kişi izlemiş bile :))
Bir insan böyle bir filmin neyine gülebilir komik değil senaryo yok garip şekilde böğüren bir karakterle ilgili ve izleniyor heryerde izleniyor 10 sinema varsa 7 sinde Recep İvedik adam yavaş yavaş sinema salonlarını ele geçirdi ama yetmiyor yetemiyor bunun üstüne 6 film daha çekerler herhalde
şu filme kim gidiyor hiç anlamıyorum bu kadar ne buluyorlar. Bence hem komik değil hem de çok basit. Biz ailecek izlemiyoruz. beğenenler vardır tabi onlarada saygım var ama ben anlayamıyorum.