Gerçekten kustum izlerken. abi neden doğru düzgün bir senaryo+oyunculuk yok senelerdir ? Biri bu saçma yapımlara bir standart getirsin ya. Buna 2 yıldız bile verenin zihni çöplük IQ 0.5 falandır.
mükemmel bir film aşırı güzel bir film muazzam bir film lanet olası güzellikte bir film dostum lanet olsun neden böyle güzel filmler yapıyorsunuz müthiş dostum
sağlam bir film bence 5 yıldızı hakediyor sado bunun içinmi bekledik lan 50 karakter çok fazla değilmi aq neyse vur banaaaaaaağğhhh vur banağğğh 5 yıldız verdim sado vur banağğhhh 50 karakter olmuştur heralde amk
AOG OLARAK BURADAYIZ filmin Gise bol olur insallah Sado gruba Al artikk -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG- -AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-AOG-
Gitmeyi düşünüyorum eminim sağlam bi filmdir. Oyuncular şahane zaten bol kazançlar. Gitmeyi düşünüyorum eminim sağlam bi filmdir. Oyuncular şahane zaten bol kazançlar.
Barbaros reiz varsa bu film bir harika olur bak ve buradan AmacıOlmayanSayfa'ya Selamın Aleyküm Yani Samaküm neden böyle şeyler yazıyorum çünkü 50 Karakter dedi ama ben Karakterisizim haydi eyw