Bayram Abi
4,2

Oğuzhan A.
Oğuzhan A.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
ÇOK GÜZEL FİLM FRAGMANIDA ÇOK SÜPER KENDİSİDE ÇOK GÜZEL UMARIM HAKETTİĞİ YERE GELİR SENİ SEVİYORUZ ABİ
Özer A.
Özer A.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel olmuş beyler burdan herkese selamlar saygılar sevgiler
Ahmet S.
Ahmet S.

hhhhhhhhhhtreesxhjşiüi,ikgzXBNEWQ357Ğ,,ĞPJVRKŞŞÜ
9OOHGGGGGFFFFFFFFAOG CCÇÇÇiLJRWWSVVKLLŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞĞ,,ĞLJDXVMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAOGGGGGGG
Burcin M.
Burcin M.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Uzun zamandir bu kadar gulmemistim. Ilk filmden ve vine videolarindan tanidigim Barbaros yine guzel bir ise imza atmis.
Şerafettin Ç.
Şerafettin Ç.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Hep tanınmış kişileri izleyip durmaktansa yeni ünlenen kişileri izleyip onları gelişmesine katkıda bulunmak gerekir.Yetenekler boşa gitmesin.
Yunus Emre K.
Yunus Emre K.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
ya efsane bişey varya ben gerçekten o kadar izlememe rağmen sanırım ilk 10 arasına giricek ve bu 50 karakteri doldurmaya calışıyorum doldumu bakayım
Celal B.
Celal B.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Başarılı olacağından hiç şüphem yoktu beklediğiminde üstünde bir kalitede geldi bayram abi herkese iyi seyirler dilerim
Ahmet Efe K.
Ahmet Efe K.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Muhteşem olmuş.Cidden uğraşılmış, güzel espirili bir filmdir.İnşallah beğenilir ve tutar....................................................................................
Volkan K.
Volkan K.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Mükkemel ötesi ya izlemeniz gereken bir komedi filmi tabiki Barbaros abi ve Ayhan Taş abimizden enfes bi film
Baran Y.
Baran Y.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
AOG'dan başarılar diler devamın gelmesini bekleriz bizden büyük selamlar büyük başarılar tam gaz devam yollarına
BURAK
BURAK

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
BekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruzBekliyoruz
Ty D.
Ty D.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Güzel bi film izlemeye değer teşekkürler sado (50 karakter neden zor ulan güzel işte tavsiye ediyom)
İbrahim H.
İbrahim H.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
İşin içinde Barbaros Dikmen var ise gülmemek zaten biraz zor bakalım güzel olacak güzel... Başarıları güzel insan yolun açık olsun...
Halil C.
Halil C.

26 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Amacı olmayan Grup olarak çok hoşumuza gitti buradan büyük üstat sercan abime sevgilerimi yolluyorum
Ferit T.
Ferit T.

25 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Çok gülünecek bir film, dört gözle 7 ekimi beklemekteyim. Hadi hayırlısı yapımda emeği geçenlere teşekkürler.