Değerli ay lav yu tuu filmini eleştiren kardeşlerim kendimce bu film hakkında küçük yapıcı bir eleştiri yapacaktım ancak sizin eleştirilerinizi okuduktan sonra bu yıkıcı acımasızlığınızın ve acımasızlığınızın motivasyonu doğrusu bilmek isterdim. Siz değilmisiniz ki hollywoodun birinci filmi tutmuş değeri beş para etmez 2. 3. yapımlarında katıla katıla gülenler! Sermiyan ve yapımcıları da aynı kaygıyı taşıdıkları çok açık ama bir filmin orijinal bölümleri vardır. Bu film de yok mu? Tabii ki var hemde var oğlu var. Mesela Mehmet Yaşin sahnesi sultanı istemeye geldiğini sandıkları ama kendisinin mumbar tarifi istemesi.....
Eleştirime gelince hemşerimizin yöremize has ceviz sucuğu ve badem şekerini amerikalılara sunuş şekli oldukça küçük düşürücü. Elin Yunanlısı bizlerden aldıkları ve kendilerine mal ettikleri bir yiyeceği hem avrupalılara hemde dünyaya tanıtmak için elli film çekerler sermiyan bey ne yapmış bu yiyecekleri yerin dibine batırmış!!! Mardin'e gelipte bu yiyecekleri tatmış vatandaşlarımız ve yabancılar bu yiyeceklerin o güzel tadını her yerde söyleye söyleye bitiremezler. Yakışmadı sevgili sermiyan Mardin'den selamlar
I love you film serisinin 1. sini ne kadar sevmişsek, bundan da o kadar sıkıldık. Biran önce bitse de şu işkence bitse modunda seyrettiğim nadir filmlerde birisiydi.
Sütlü kahve solu fincanı veya nesacafe her neyse Kemal Sunal filminde bile olmaz. Hangi ölçüde bir salak olmalı ki dolu fincanı kapatıp ters çevirsin. Böyle basit senaryolara şöhretler feda ediliyor ve golgeleniyor. Diğer eleştirileri okuyunca ne kadar isabetli davrandığımı fark ettim birincisinin eline su dokemez gercekten ne kadar yapmacik şive.
Ben hayatımda bu kadar Faşist, yanlış yönlendirmeli insanları aşağılayan bir film daha görmedim aynı zamanda da pkk renkleri barındıran bir filmdi kadının boynundaki çeklwre bakın Bok gibiydi