Ay Lav Yu Tuu
1,9

Murat K.
Murat K.

23 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Film komik değil miydi? Komikti.Sermiyan Midyat mizahından bir şey kaybetmiş mi? Hayır.Bir Hükümet Kadın ya da Ay Lav Yu izleyicisi seyirci bu filmle eğlenebilir mi? Evet.
Ama... İlk filmin ana kadrosundan ciddi eksilmeler,gereksiz cinsel soslu espiriler,kaybedilen samimiyet,iyi yazılmadığı belli olan bir senaryo(*),bir türlü içerisine girilemeyen roller,abartılı oyunculuklar,karikatürize karakterler,helak edilmiş bir şive! Kısaca;olmamış üstadım!

*)Senaryonun İyi Yazılmadığını Ortaya Koyan Detaylar;
1-)Filmin bir sahnesinde İbrahim,Amerikalı bir yöneticiye Türkçe olarak 'ayar' veriyor.Bizim Amerikalı ise dinleyip başını sallıyor.
2-)'Tinne'li olmaktan gurur duyuyoruz deniyor ama kasıt Kürt,Doğulu ya da Ermeni ve yahut Türk olmak mı? Yoksa sadece insan olmak mı? Eğer sonuncusuysa neden İbrahim Amerika karşıtı bir kahraman oluveriyor? Sınırlar ve bayraklar bu kadar anlamsızken 130 nüfuslu bir köyün kendi kabuğuna çekilişinin bir zafermiş gibi yansıtılması neden? Yok eğer sonuncu seçenek dışındakilerden biri kastediliyorsa neden açıkça söylenmiyor?
3-)Tinne'lilerin kimliği olunca vergi ödemeleri ve askere gitmeleri gerekmiş.Bu yüzden kimlikleri olması iyi mi kötü mü bilinemezmiş.Vay canına! Bir vatandaş olmak bu kadar basite indirgenecek bir şey mi?
4-)Kimlikleri olsa da Tinne'liler hala yokmuş.Burada filmin söylemeye çalıştığı şu;"Faşist T.C Kürtleri sömürmek için onları vatandaş yaptı.Onları bir köşede kaderlerine terkedip yok saydı." Bir başkentli olarak sevgili Midyat'ı Boğaziçi ilçesindeki gecekondu mahallelerine davet ediyorum.Neden 'Böyle bir kim daha Tinne?' yarışına giriyoruz?
5-)İbrahim,yedi yıldır Amerika'da ve bir iş bile bulamamış.Üstelik kayınpederi belediye başkanı.İbrahim ve Jessica'nın hayatları da gayet süper lüx.
6-)'Farklı bayraklarda değişen hükümdarlardır.Kuşu böceği hepsi aynıdır.' diyen bir Ay Lav Yu varken anti-emperyalist,devrimci bir İbrahim yaratmanın anlamı nedir?
Amir Han
Amir Han

2 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Vizontele taklidi şöbelek şebelek bir şey olmuş. Filmden çıktıktan sonra verdiğim paranın karşılığını alamadığım hissine kapıldım. 125 koltuklu salonda 10 kişi girmiştik millet salonu terk etmeye başladı biz izlerken 3 kişi tamamladık. Sermiyan'ın abartılı oyunculuğunda sanki izleyici ile alay ediyormuşçasına dair bir his uyandırdı. Kevork Malikyan'ın usta oyunculuğu bile filmi kurtarmaya yetmedi. Yazık.
Beyaz L.
Beyaz L.

25 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Para verdiğim için kendimi gülmek için zorladım 路‍♀️ Emek verilmiş evet ama emekleri boşa çıkaran bir film belli..
Ahmet Serkan Y.
Ahmet Serkan Y.

25 Eylül 2017 tarihinde eklendi
filmin yarısını bile bekleyemedim. filme çok kötü demek çok kötüye hakaret sayılır. seneryo yok. espriler bi o kadar berbat. hayatımda ilk defa bir komedi filmine gidip gülmedim.
Aziz A.
Aziz A.

17 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Beş para etmez boşuna gitmeyin son 10 yılın en berbar en adisi o parayı...tuvalete atsan daha iyi yani
Merve P.
Merve P.

19 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Sevgilimle birlikte bilet aldım, onun işi çıktı. Salona tek girmek zorunda kaldım, girdiğimde kimse yoktu. Ben dolar diye düşünüyodum ama 100 kişilik salonu kapatmış gibi hissettim. Filmi izlediğimde karar verdim, Sevgilim dünyanın en şanslı insanıymış 
Peter M.
Peter M.

3 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Güzel bir filim bekliyordum ama maselef çoğu sahneler hoşuma gitmedi bundan sonra midyatin filmlerine gitmem.
Hava A.
Hava A.

19 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Berbat bir filmdi. Verdiğiniz paraya yazık olur. Alttan alta vermek istediği mesajlar vardı. Açıkçası gittiğime pişman oldum.
Serkan Y.
Serkan Y.

4 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Boyle sacma bir film tarihte gorulmemistir. Bu filmi yapanlar hic mi izlemeden vizyona koydular ? Sanki kafalarina silah dayayip zorla cektirmisler bu filmi
ismail c.
ismail c.

20 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Izledigim En berbat sinema. Komedi filmi izleyeceğimizi sandık ama içinde espiri bile yoktu doğru dürüst. Icinde laf sokmalar falan. Neymis kendi dillerinde eğitim haklariymis. Sadece bunun için film yapmışlar ama o bile bir bok*a benzememis
Tanertac06
Tanertac06

21 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bu ne sacma bir site film izlemek istiyorum diyorum bana fragman izletiyor bu hesabi kullanan cok arkadasim var hepsinin silnesini istiyecegim
Elgoz B.
Elgoz B.

8 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Filmde 2 kahkaha, 5-6 tebessüm dışında bir şey yaşamanız mümkün değil. Filme gülmek için 10 yaşının altında olmak gerekiyor.
Tunga B.
Tunga B.

13 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Sütlü kahve solu fincanı veya nesacafe her neyse Kemal Sunal filminde bile olmaz. Hangi ölçüde bir salak olmalı ki dolu fincanı kapatıp ters çevirsin. Böyle basit senaryolara şöhretler feda ediliyor ve golgeleniyor. Diğer eleştirileri okuyunca ne kadar isabetli davrandığımı fark ettim birincisinin eline su dokemez gercekten ne kadar yapmacik şive.
caner kutluk
caner kutluk

17 Kasım 2020 tarihinde eklendi
nasıl izlicez bi türlü açılmıyor sitede yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk