Ayla

Çağla S.
Çağla S.

13 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Uzun zamandan sonra izlediğim en güzel film....... film boyunca gözlerim dolu doluydu. Tesekkürler..
capadocia g.
capadocia g.

12 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Bu gerçek hikaye, sanki topu şampiyonlar ligi finalinde penaltı noktasında bulunan boş kaleye gol atmak gibi birşey. İnanılmaz bir hikaye inanılmaz bir fırsat ama maalesef çok güzel ve çok etkileyici sahneler bazen çok saçma ve mantıksız sahnelerin gölgesinde kalmış. Allah aşkına o tekerlek benzin olayı tam dandik olmuş. Elimde el bombası var ve ben tekerleği kullanıyorum. Sonra benzin dökülüyor ve askerler mal gibi içine koşuyor. Abi bu ne saçma yahu. Lütfen bu değerli olayı değersiz hale getirmeyelim. Düşünün bir Amerikalı aynı imkânlarla bu filmi hangi kalitede çekerdi...? Baş roldeki moruk tam bir fiyasko. Zaaten itici bir tipi var ve saçlarını kesmemiş. Tmm kesmemiş niye çekiyorsun. Hikâye deli birşey filim hatalar olmaza ve bazı oyuncular mesela kızı olan farklı seçilseydi ve Kore sonrası zaman daha insanı hissi olsaydı tam not alabilirdi. Dost acı söyler, ben çok üzülüyorum böyle imkanları kendimiz mahvediyoruz ya. Neyse yinede gidin bakın, kendiniz görün ve fikir edinin.
Süleyman S.
Süleyman S.

12 Aralık 2017 tarihinde eklendi
şimdiıye kadar iizlediğim en duygusal türk yapımı filmlerden biri babam ve oğlum gibi mucize gibi ağlamak istiyorsanız gidin izleyin.mükemmel bir yapım ve kaliteli çekimler.
Sultan Ö.
Sultan Ö.

12 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Filme beklentim çok yüksek olarak gitmeseydim belki filmi beğenebilirdim.Oscara aday vs diye yorumları okuduğunda insanın beklentisi haliyle çok yükseliyor.
Benim için büyük bir hayal kırıklığı idi.Bitsin artık da dedim. Ağladım mı ağladım evet ama oda konunun gerçek olmasından dolayı.
spoiler: Filmin son sahnelerine doğru Fatmagülün suçu rolündeki kadını adamın kızı olarak görmekte "YOK ARTIK" dedirtti.
Çok daha iyl bir oyunculuk sergileyebilirlerdi. Kesinlikle oscara aday olabiecek bir film değil.Sadece Konusu güzel.
Kübra K.
Kübra K.

11 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Herseyden önce harika olan bu yasanmis hikayeydi izlerken aklimda hep gercek suleyman ve gercek ayla vardi en cok duygulandiran sahne en sonundaki gercek kavusmaydi film ve oyunculukta mükemmel kesinlikle oscari hakeden bir filmdi yolu acik olsun!
Adem T.
Adem T.

8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikaye ve Mükemmel bir başyapıt olmuş. Aksiyon savaş duygusallık aşk hepsi var. Tek kelimeyle mükemmel bir film.
Salih K.
Salih K.

8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Film görüntü kalitesiyle, senaryosu ve oyunculuguyla Sinemada izlemeye değer. Ismail Hacioglu ve Ali Atay cok basarili. Gercek bir hikaye olması, izlerken cok etkiliyor insani. Savaş sahneleri cok abartilmamis. Ancak Süleyman yaslandiktan sonra farkli bir film izliyorsun sanki ve bütün tılsım kayboluyor. Keske Süleyman döndükten sonra, yillar sonra tekrar buluşma sahnesiyle bitseydi. Neyseki Filmin sonundaki hikayenin gercek kahramanlarinin görüntüleri kurtardi isi. Herkesin emeğine sağlık umarım ödül aliriz bu filmle.
iremorhan23
iremorhan23

7 Aralık 2017 tarihinde eklendi
2 kere izledim HARİKA ötesi emeginize saglık hayatımda izledigim en iyi film tarifi yok bence eşsiz bir filmdi cok teşekkür ler 
Hande O.
Hande O.

6 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Gercekten gelmis gecmis Turkiyenin en basarili filmlerinden biri diyebilirim,gerek kadro,gerek olaylarin akiciligi. Harika !
Sercan K.
Sercan K.

4 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Cok başarılı bir yapıt insani en içten etkiliyor filmde ne ararsan var tekrar tekrar izleyecegim ve unutamayacagim filmler arasinda artik .
Elif Y.
Elif Y.

3 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi ve gerçek hayattan alıntı alması güzelliğini artırmış fakat bir sahnede”Tüm dünyaya seslendik sadece Türkler sesimizi duydu”deniliyor bizim Kore savaşına girişimizin sebebi belli değil mi?
KUBİLAY G.
KUBİLAY G.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Sahneler süper çekim çok kaliteli bir ara niye mendil almadım ki diye kendi kendime söylendim.babam ve oğlum filmine bu filim beş basar o kadar net.
tosunetti
tosunetti

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Biraz hamaset olabilir ama son dönemde izlediğim hatta izlediğim en iti türk filmi diyebilirim. Duyguları bir filmde ancak bu kadar geçirebilirlerdi. Bütün sinema ağladık :

Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor
Nisa B.
Nisa B.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en mükemmel film olmalı. Gerçekten savaşın gerçek yüzünü yansıtıyor. Verdiğim parayı kuruşuna kadar hak ediyor. Herkesin izlemesi gereken bir film.
AYDA Ç.
AYDA Ç.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Süper Bir Film...Çok Başarılı..Oyuncuların Emeğine Sağlık.Özellikle küçük oyuncunun oyunculuğu o kadar başarılı ki ..insan hayranlık duyuyor..Yaşanmış gerçek bir hikaye olması ayrıca güzel.