Ayla

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

23 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten Mükemmel bir filim olmuş. Uzun yıllardır böyle güzel bir yerli filim izlememiştim. Ülkemizin değerlerini, Türk insanın merhametini, yardım severliğini, karşılıksız sevgiyi çok güzel anlatmış. Tam bir duygu seli gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Nasıl olur da böyle bir filmi Oscar adaylığından çıkartırlar anlamadım doğrusu. Kesinlikle izleyin ve izlettirin!
Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar iyi savaş ortamıda iyi yansıtılmış gayet güzek bir film yabancı izlemek istemesseniz izleyin.
Aydın Yılmaz
Aydın Yılmaz

21 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Bu film gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.Yapım türk sinemasının son zamanlarda ortaya koyduğu en güzel filmlerden bir tanesi.Bana duygusal bir film gibi geldi,daha doğrusu o duyguyu hissedebildim.Kesinlikle izlemeniz gereken bir yapım.
Hızır Al
Hızır Al

3 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Bu film izlediğim en iyi türk tarih filmlerinden bir tanesiydi film muhteşemdi oyunculuklar çok iyiydi Türkiyede ki yapılan filmlerin %99 daha iyiydi belki bu filmden daha iyi çok az film vardır hatta bu film bir çok yabancı filmden daha iyiydi filme puanım 10/9
Gürkan A.
Gürkan A.

10 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Yayimlandiginda büyük ses getirmişti izlenmesi gereken bir film çok büyük bir dram
Ayrıca doğuran mi annedir doyuran mi sorusuns da cevap bence
Servet S
Servet S

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İzlemekte geç kaldığım filmlerden oldu. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlama filmlerin yeri bende bambaşkadır. Kadro desen yıldızlar geçidi, prodüksüyon harikulade... onlarca kez izlenecek bir eser olmuş.
yigit ali D.
yigit ali D.

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İlk kez bir filmde ağladım. Erkek adam ağlamaz derlerdi. Doğru değilmiş galiba. Aslında filme Ali Atay için gitmiştim ama bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim. Türk sinemasını gururlandıran bir yapım.
Hüseyin Onur Tokgöz
Hüseyin Onur Tokgöz

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Türk Sineması için çok önemli bir film. Defalarca seyredilecek güzellikte.Cekim kalitesi harika seneryo harika oyunculuk harika
Mert H
Mert H

29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Güzel başlayan fakat kötü biten bir film. İzlenir ve ayırdığınız vakte değer. Asla bir vakit kaybı değil ancak filmin ilk yarısıyla mükemmel bir beklenti içerisine girerseniz hüsranla ayrılabilirsiniz. Oyunculuklar da ekstra olarak harika!
Veli Hamza Şanlı
Veli Hamza Şanlı

25 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Film herşeyi ile çok güzel, küçük kızı dozunda oynatmışlar. Fazla abartılı değil, fazla eksik yetersiz de değil. Bu fa filmin kalitesini ortaya koymuş. Babam ve oğlumdaki gitme! travma sahnesi ile bunda bir kızın yıllar sonra filmin sonunda karşılaştığı sahne o filmdeki duygu yoğunluğunu insanın dışına taşmasına sebep oluyor. Ağlatan filmlerden... Helal olsun
Muammer P.
Muammer P.

1 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Kaliteli bir film yapmak için tüm çabalar sarf edilmiş ve amaca da ulaşılmış. Verilmek istenen mesajlar, sıkmadan yerli yerince verilmiş. İkinci bölüm gereksizce uzatılmış ama bütün olarak eleştirince affedilebilir.
Buket Bebek
Buket Bebek

25 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Film güzel izlenmeye değer. Filmin beğendiğim yönü gerçekçi olması beğenmediğim yönü ise gereksiz Türklük propagandası Yapması. Filmin gerçekçiliğini sarsmış.
Cennet Ceyda K.
Cennet Ceyda K.

21 Aralık 2017 tarihinde eklendi
gidin derim bu filme.konu harika.hem ağlıyor hem düşünüyorsunuz.verdiğiniz paraya değer.ben çok beğendim.ve ağladım.
Mustafa Topaloglu
Mustafa Topaloglu

16 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Fatmagülün suçu ne deki kadın (mukkaddes) filme oturmamış onu görünce eski öfkem geldi aklıma ve filmden koptum başka kadın yokmuydu Allah aşkına oraya kadar güzeldi herşey yeşil deniz dizisindeki emin güzel oturmuş süleymanın ilk aşkı ile ayrılık sahnesi vasat geçilmiş kızı ormamda bulduklarında oyuncunun miğferine kurşun geliyo ama yakın çekimde mermi izi yok sapa sağlam miğferde mermi iz düşümü olmasi gerekirdi kavuşma sahnesi 47 yıl aradan sonra etkileyici olabilirdi yinede güzel ve etkileyici görüntü kalitesi süper ağlanası bir film
Serra K.
Serra K.

14 Aralık 2017 tarihinde eklendi
I saw Ayla at the cinema a month ago. I went cinema with friends, we likes the film. It was Real'le Story really. It was emotional so I cried much. The Effects and actings very successful. People shouldn't lose thing " Human love ".