Tek kelime ile muhteşem bir film. Uzun süre gitmemek için direndim, çok ağlayacağımı biliyordum ve tahminim doğru çıktı. Uzun zamandır bu kadar güzel bir film izlememiştim. Emeği geçen herkese teşekkürler
güzel bir film özgün bir proje en azından bir milletin karakterini anlatan bir film ben sonunu biraz beğenmedim biraz saçmalamışlar ama olsun vizyonde ki filmlerden kat kat daha iyi gidinnn :P
Süper bir film gerçek yaşamdan uyarlanmış film arşivimde muhakkak yer alacak. Tarihimizi anlatan yeni nesile aktarılması için bu tarz filmlerin çekilmesi gerekliliğini düşünüyorum.
bazı eksıklıklerı olsa da ızlenılmesı gereken harıka bır fılm.gözyaslarınızı tutamayacagınızdan yanınızda mendıl goturmeyı unutmayın.özellıkle fılmın sonunda katıla katıla agladıgımı ıtıraf edıyorum :))
Filmin Görüntü kalitesi, ses kalitesi, oyunculuk ve hikaye tek kelime ile mükemmel. Utanmasam salonda hıçkıra hıçkıra ağlardım tek kelime ile gidilmesi gereken bir film.