Bende bu kadarını beklemiyordum dedim herkes gibi... yeni filmden çıktım ve inanılmazdı hayatımda ilk defa bi film için yorum yapıcam sinemadan çıktığım an ellerimi ayaklarım titriyodu ve İLK DEFA RUHUMA DOKUNAN bir film görüyorum çok duyguluydu ve gurur duyuyorum ülkemi en güzel şekilde temsil edilicek diye izlemenizi tavsiye ederim..
Oscarlık olması isabet olmuş.İzlediğim en iyi filmlerden biri.Bir filmde hiç bu kadar çok ağlamamıştım.Anlatılmak istenenler abartılmadan anlatılmış.Mükemmel diyebileceğim bir film, yapanların emeklerine sağlık..
Duygu sahibi olan herkes filmi izlerken adeta yaşıyor gibi,duygu sahibi olmayan insanların bile kendini bulabileceği bir film.Türk askerini de türk halkını da dünyanın örnek alacağı bir toplum olduğunu gösteren tereddüt etmeden gidilebilecek bir film.Herkesin emeğine sağlık.
Gerçekten ölmeden önce izlenmesi gerekenler listesinde en başta yer alacak kadar güzel bir film emeği geçen herkese helal olsun yeri geldi içten güldük ve geri kalanında en duygusuz olanımız bile hıçkıra hıçkıra ağladı mükemmeldi tek kelime ile
Ayla filmi beklediğimden çok daha güzeldi Üstelik gurur verici bir film di o kadar çok başarılıydı ki yaşanmış ve gerçek olması beni bir hayli etkilemişti film süresince zaman zaman gözyaşlarıma hakim olamadım kesinlikle söyledikleri gibi Ülkemizi temsil edecek bir film olmuş bu şekilde sinemaları mızda yaşanmış olayları güzel bir kadro ile izleyicilere sunulmasını canı gönülden isterim
bana göre turk sineması için yeni bir dönem başladı ayla ile umarım yeni film çeken yapımcılar ayla ı kendilerine örnek alırlar fahir atakoğlu film müziği nasil yapılır gösteriyor. çetin tekindor u konuşmaya yazmaya hiç gerek yok başka bir boyutta örnek alınacak bir oyuncu sesiyle oynuyor olağan üstü bir oyuncu konusuyla işleneyisiyle on puan hak eden bir film maltepe de seyrettim salon full doluydu çıkışda kulak misafiri olduğum herkez filmi çok beğendiğini söylüyordu mutlaka seyredin
Oyunculuklar efsane, görüntü ve ses efektleri muhteşem, çekim kalitesi süper, müzikler harika... Herkesin izlemesi gereken uzun yıllar unutulmayacak bir film... Benim gibi bir öküzü bile ağlatmayı başarabilen ender filmlerden. Emeği geçen herkese sinemaseverler adına teşekkürler.
film boyunca hem güldük hem agladik..biz erkekler olarak da agladik ama film bittiğinde ışıklar yandığında kızları görmeniz lazımdı. ..sanki sevgilileri dövmüş hepsini :) aglamaktan koltuklarına gömülmüşler ...harika bir film olmuş. .giderken zorla götürdüler. .normalde türk filmlerine sinemaya gitmiyorum. yapamiyolar o kadar para veriyorsun yazik günah. .ama bu film emegi gecen herkesten Allah razı olsun..
Bu filme güzeldi desem az kalır. Muhteşem bir öykü kurg hikaye oyuncu... Saymakla bitmez. Her sahnesinden ayrı haz aldığım son zamanlarda izlediğim aklıma kazıdığım olağanüstü bir filmdi. Keşke şurası şöyle olsaydı dediğim hiçbir sahne yokdu. Tüm emeği geçenleri canı gönülden tebrik ediyorum.
Ayla ve süleyman karakterleri gerçekliği ve insanlığı ile yüreğinize defalarca dokunacak. Film gerçekten duygu yüklü ve kaliteliydi izlenmesi gereken yapıtlardan.