Ayla

Özlem K.
Özlem K.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Bu film sayedinde ilk defa bir filmin sonunda insanların kendini tutamayıp alkışladığını gördüm......
Fulya Betül Ö.
Fulya Betül Ö.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
başından sonuna kadar izlediğim en iyi filmler arasındaydı
oyunculuk en küçükten en büyüye harika
umarım hak ettiği ödülleri alır
müthiş film harika senaryo çok duygulandım
Merve Ş.
Merve Ş.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi tekrar tekrar izlenilesi bir film olmuş. Ayla ve babasının kavuşmasını ayakta alkışladım
Burhan G.
Burhan G.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Türk sinemasına yakışır bir film akıcı, duygusal, adamlar yapmış abi izleyin hata izlettirin Not kızlar biraz daha sesiz ağlasanız iyi olur.
Büşra D.
Büşra D.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar izlediğm en güzel filmdi .insanda türklük bilincini uyandırıyor .tek sevmedigim nokta 50 yil sonra birbirlerini bulmalariydi.buda gercek hayattan uyarlama oldugu icin degistirilemez herkese tavsiye ederim
Muhammed E.
Muhammed E.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film olmuş. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim. Film 2 saat sürüyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile çok akıcı ama bi o kadar da duygusal bir film olmuş. Gidenlerin yanına mendil selpak vs.gibi şeyler bulundurması gerekebilir :)
Serkan K.
Serkan K.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Muhteşem.................................................................................................................................................................................................................................................................................
Rabia Tuğba D.
Rabia Tuğba D.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
eğer bu filme Oscar ödülü gelmezse yalnızca Türk ırkçılığı yaptıkları içindir. Yazan, yöneten,oynayan gerçeği bu derece yansıtan muhteşem bir film. İzlediğim en özel ve en güzel film.
Gamze G.
Gamze G.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar izlediğim en iyi sinema filmiydi. Filmin yarısını ağlayarak geçirdim zaman zaman güldüm cok samimi sıcak ve mukemmel bi filmdi tekrar tekrar sıkılmadan izleyebilirim.
Mervenur K.
Mervenur K.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
o kadar cok ağladım ki anlatamam cok güzel duygu yüklü bir filmdi benim için her ağlamak istedigimde izleyecegim galiba :)
Tan A.
Tan A.

3 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en üst seviye filmi oyunculuk , sahneler, renkler muhteşemdi. Ayla Süleyman ve Ali oyunculuklarıyla yıktı geçti tek kelimeyle, bu filmi izlememek resmen aptallık olur. Sadece bir kaç sahne için daha fazla beklentim vardı Spoiler vermek istemiyorum ama1.si Ali var ya çok ağlatırdı biraz daha gösterseleridi 2.si son sahnede Süleymanla Ayla 1950 deki haliyle sarılsalardı salonda bayılanlar olurdu ağlamaktan (benim fikrim tabi ki]
gökhan ü.
gökhan ü.

9 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Gerçek anlamda yapılan en iyi türk filmi. Bütün oyunculuk performansları harika. Gurur duydum böyle bir yapımla. Drama olarak dünya platformun çok önündeyiz.Tesekkurler film için umarım hak ettiği değeri görür.
Tolgahan A.
Tolgahan A.

3 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Türk Sinema Tarihinin tartışmasiz en iyi filmlerinden biri olmuş. Oscar'a aday gösterilmesi de bu duruma tam isabet olmuş ki inanın içimde ki his bir ödül ile döneceğiz düşüncesinde.. Hayatim boyunca çok film izledim özellikle hint filmlerinin verdiği hazi alamadım.. Neden sonic ilişkisini çok iyi işleyen bir film olmuş. EMEGI GEÇEN HERKESE TESEKKIRLERIMI SUNUYORUM. BÖYLE ANLAMLI GÜZEL BIR FILMI BIZLERE SUNDUĞUNDAN DOLAYI..
Aybaki Y.
Aybaki Y.

2 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Ülkemde böylesi kaliteli cekimlere sahip filmler görmek beni mutlu ediyor umarım bu ve bunun gibi filimlerin devami gelir
Selvi Ö.
Selvi Ö.

2 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Muhteşemdi tek kelimeyle,ancak bu kadar iyi olabilirdi bir film. Mutlaka herkes tarafından en az 1 kere izlenmeli