başından sonuna kadar izlediğim en iyi filmler arasındaydı oyunculuk en küçükten en büyüye harika umarım hak ettiği ödülleri alır müthiş film harika senaryo çok duygulandım
Bu zamana kadar izlediğm en güzel filmdi .insanda türklük bilincini uyandırıyor .tek sevmedigim nokta 50 yil sonra birbirlerini bulmalariydi.buda gercek hayattan uyarlama oldugu icin degistirilemez herkese tavsiye ederim
Mükemmel bir film olmuş. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim. Film 2 saat sürüyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile çok akıcı ama bi o kadar da duygusal bir film olmuş. Gidenlerin yanına mendil selpak vs.gibi şeyler bulundurması gerekebilir :)
eğer bu filme Oscar ödülü gelmezse yalnızca Türk ırkçılığı yaptıkları içindir. Yazan, yöneten,oynayan gerçeği bu derece yansıtan muhteşem bir film. İzlediğim en özel ve en güzel film.
Bu zamana kadar izlediğim en iyi sinema filmiydi. Filmin yarısını ağlayarak geçirdim zaman zaman güldüm cok samimi sıcak ve mukemmel bi filmdi tekrar tekrar sıkılmadan izleyebilirim.
Türk sinemasının en üst seviye filmi oyunculuk , sahneler, renkler muhteşemdi. Ayla Süleyman ve Ali oyunculuklarıyla yıktı geçti tek kelimeyle, bu filmi izlememek resmen aptallık olur. Sadece bir kaç sahne için daha fazla beklentim vardı Spoiler vermek istemiyorum ama1.si Ali var ya çok ağlatırdı biraz daha gösterseleridi 2.si son sahnede Süleymanla Ayla 1950 deki haliyle sarılsalardı salonda bayılanlar olurdu ağlamaktan (benim fikrim tabi ki]
Gerçek anlamda yapılan en iyi türk filmi. Bütün oyunculuk performansları harika. Gurur duydum böyle bir yapımla. Drama olarak dünya platformun çok önündeyiz.Tesekkurler film için umarım hak ettiği değeri görür.
Türk Sinema Tarihinin tartışmasiz en iyi filmlerinden biri olmuş. Oscar'a aday gösterilmesi de bu duruma tam isabet olmuş ki inanın içimde ki his bir ödül ile döneceğiz düşüncesinde.. Hayatim boyunca çok film izledim özellikle hint filmlerinin verdiği hazi alamadım.. Neden sonic ilişkisini çok iyi işleyen bir film olmuş. EMEGI GEÇEN HERKESE TESEKKIRLERIMI SUNUYORUM. BÖYLE ANLAMLI GÜZEL BIR FILMI BIZLERE SUNDUĞUNDAN DOLAYI..