arsev17
6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Alkolizmi ve diğer bağımlılıkları çok güzel anlatmış bir film. Filmin sonu kesinlikle havada kalmamış. Bağımlılığından kurtulup kurtulmadığı belirsiz bırakılmış ve iyi yapılmış. Bu insanın kendisi ile olan bir mücadele. Terapi merkezinde gerekli sahneler işleniyor zaten ve filmin ana fikri, mücadeleye ne kadar hazırsınız? Eski dostlarınızı, eski sevigilinizi, eski hayatınızı değiştirmeye ne kadar açıksınız?
genel olarak güzel bir film hayat hakkında bişiler söylüyo çabalar, umutlar, zorluklar... bence izlenebilir nitelikte ayrıca sandra da rolünü çok ii yapmış oyunculuk 10/10 diebilirim. karakterlerde güzel sadece sandra dışında oyuncu secimini pek begenmedim bu filme daha ii oyuncular seçilebilirdi...
çok iyiydi. bu kadar beklemiyordum. aslında ilk bakışta bir komedi filmi gibi duruyor; fakat izledikçe dramatik yönüün daha ağır bastığını ve böylesinin daha güzel olduğunu anlıyorsunuz. viggo mortensen ve steve buscemi dışında tüm oyuncuları çok beğendim onlar da iyi, ama senaryoda onlar için bir şey yok, ne yapsınlar. Sandra Bullock da Premonitin’dan sonra bir kez daha beni kendine hayran etti. ama filmin neden hiç ödül kazanamadığını anlamadım gayet iyiydi 8.5/10
sandram a mucx yolluyorm güzel rol oynuyor her filmndede oldugu gibi 10 üzerinden 9 veriyorum eger canınız sıkkınsa veya moralniz alt üst olmuşsa bu filmi kacırmayın!
güzel bir film.zaten ben sandra bullock'u çok beğendiğim için sadece onun için bile birkaç kere izleyebilir.bu arada onun "sen uyurken" filmine sahip olanlar var mı?Ben o filmi arıyorum.