iccsass .
1 değerlendirme
22 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
2yildiz verdiysem oda yapima ve emege saygimdan nasil soylesem hani oyunlarda kolay mod olur ve npc ler bos bos bekler ya tat vermez oynamasi ha film icinde gecerli izlemesi tat vermedi en azindan bi darbe al be adam
John Wick serisi benim için 2. filminden itibaren gereksiz bir şekilde uzatılmış bir seriydi. (Hikayenin sonradan zorla genişletilmeye çalışıldığı bariz ortada.) İlk filmden sonra bitmedi ve maalesef devam etti. Buna rağmen İkinci filmden o kadar da nefret etmemiş, hatta sıkılmadan izlemiştim. Çünkü John Wick'e hiçbir şey katmasa bile akıcı bir şekilde kendini izletmişti. Üçüncü film ise tam bir hayal kırıklığı oldu. John'un sürekli adam öldürmesini izlemek baydı. Daha kötüsü John bu filmde o kadar güçlü de değildi. İlk filmde herkesi direk zorlanmadan öldürürken bu filmde o gücü göremedim. Dövüş sahneleri gereksiz uzundu, sıkılmadan izleyemedim. Evren ise çizgi roman gibi giderek fantastikleşmiş, mantık hatalarıyla dolmuş (O kadar çok hata var ki yazmak istemedim.) stilize olmuş. Hiç sevemedim.
spoiler: filme ailemle gittiydim çok fazla gereksiz şiddet sahnesi vardı. dövüşleri silahlı çatışmaları gereksiz uzatmışlar. sırf keaune revees hayranı olduğum için 3 yıldız yoksa 1 verirdim. ilk 2 filmi çok daha iyiydi. ilk 2 filmde ölmekten korkmayan bir adam varken şimdi ölmekten korkup yalvaran birine dönüşüyor. 4. filmde tekrar geleceği için hakemide öldürmüyor zaten bariz bişey. film boyunca en az 4 kere gözüme çarpan ürün yerleştime vardı. adamlar fantanın apple ın içki markası hatta silahın markasını bile üstüne basa basa gözümüze sokuyorlar. ilk dakikalarda bi bıçak sahnesinden plastik bıçak adama saplıyor yan dönüyor ve onu kesmemişler umarım göz yanılması yaşadım nete düşünce tekrar bakacağım o kısma. silahlı adama bıçakla saldırma olayı hala tekrarlanıyor. bi yerde çok güçlü hiç adam kaybetmeden savaşan ekip jhon wicke gelince stun yemiş gibi bekliyorlar delirdim ordada sırf bu yüzden bi * daha düşürcem vazgeçtim senaryo çöp. bana çok zorlama geldi sinemada izlemeyi hak etmiyor.