Son Durak
4,2

johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin en izlenilicek filmi zaten
ikinci ve üçüncü izlensede olur izlenmesede
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Süper ölüm sahneleri, sürükleyici kurgusuyla izlenmeyi hak eden başarılı bir film. 8/10
serhat2
serhat2

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bi film.. özellikle de konusu korkmak için ses efektine gerek duyulmayan başarılı bir gerilim filmi..
Ilknur K
Ilknur K

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlerken hiç sıkılmayacağınız bir film. gerilmek için sadece eli bıçaklı katillerin olmadığını gösteren değişik seneryoya sahip sürükleyici bir film. Ölüm sahnelerinin bazıları gerçekten çok etkileyiciydi. Filmin giriş sahneside harikaydı. Ama oyuncular bira filmi duygusuz oynamış oda sanırım yeni aktör oldukları için olsa gerek.
delicewatt
delicewatt

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
zamanında hakettiği ilgiyi pek de bulamamıştı bence. müthiş sonuyla harika bir gerilim filmi.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
son durak ilginç senaryosuyla size inanılmaz saatler vaat ediyor ve adım adım finale yaklaştıkça yaptığı ataklarla sizi diken üstünde tutmaya başlıyor.Daha önce böyle bir deneyim yaşamadınız.Kaçırmayın
sumru-atalan
sumru-atalan

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlediğim en sürükleyici filmlerden biri..çok güzel bir film, hiçbi sahnesini gözümü kırpmadam izledim resmen we 95 dakika nasıl geçti anlamadım..sonuda gerçekten çok iyi olmuş, kısa we öz..soru we cewap aynı anda geliyo :))
almad-a
almad-a

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir filmdi.
gskaltay
gskaltay

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim filmlerinden kesinlikle tavsiye ederim...
widmark-2
widmark-2

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi izleyince şoke oldum amerikan korkuları işte saçma diye izledim etkilendim
potasyum
potasyum

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok hoşuma gitti bu film.hele o filmin son sahnesinde güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.peki sıra kimde ...GüMm
naked-soul
naked-soul

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
orjinal konusuyla insanı koltuğa çivileyen seyirlik harika bir gerilim filmi...gerçekten filmi seri haline getirmeleri çok güzel olmuş _her ne kadar diğerleri ilkinin tadını vermese de..._ özellikle bu filmde kurtulanların ölüm şekilleri çok hoştu ancak işin içine hep bir miktar suyun girmesi çok sıktı...her ölüm de suyla bağsaştırılmaz ki:) 9/10
emre-bekman
emre-bekman

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
gerçekten senaryo açısından eşsiz bi kaç sahne hafif abartılı olsada film bir numara
9/10
cazu55
cazu55

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
gerilim filmleri daha ziyade adrenalini zirveye çıkarmak adına yapılır-ya da ben bu amaçla izlerim-.bu filmi diğerlerinden ayıran nüans ise
gerilim filmlerinin temel öğelerini barındırmakla beraber didaktik bir mesaj vermesi.
tamam birçoğumuz inanıyoruz kadere ve kaçınılmazlığına ama bazıları inatla reddediyor
işte bu inanç hastası insanlara ilaç gibi gelecek bir film..hülasa izlenmeye değer biri de ikisi de ve nihayetin de üçü de;)
fragilegirl
fragilegirl

18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
kaderi engelleyemezsiniz...kaderin nasıl hayatımızı yönlendirdiğini bu kadar iyi anlatan başka bir film yok.