Son Durak
4,2

The-Erinch
The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
seneryo,kurgu bence mükemmel... bıkmadan,sıkılmadan defalarca izlenir.. herkesin evinde dvd seti bulunmalı bence bu filmin, 3. seriyi sabırsızlıkla bekliyorum..!!! çok başarılı tasarlanmış bu film, işin özü'kaderinizin önüne geçemezssiniz' saygılarımla
mamoru
mamoru

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Nasıl düşündüler böyle bir konuyu vede hayata geçirmelerise çok baaşrılı olmuş *_*İzlerkem hep gerildim ve hayatımızın ayrıntılarda saklı olduğunu anladım *_*10 / 10
moonlight-2
moonlight-2

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Temposu yüksek ve kurgusu zekice hazırlanmış, ölüm sahneleriylede senaristin üzerinde bi hayli kafa patlattığı iyi bir gerilim filmi ..
lovejunkie
lovejunkie

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
10kendine özgü konusu olan.tekrar değil ilk senaryo.annatabildimmi bilmıorum ama filim 10 numara filim
-Lord-
-Lord-

3 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çok sürükleyici....
Eren Yenigün
Eren Yenigün

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kusursuz...bi kere konu o kadar çarpcı ki herşeyi gözardı edebiliorsunuz...Muhteşem...izleyin! gerilim istiyosanız kesinlikle kaçırmayın...10/10 favorim...
reedsternberg
reedsternberg

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film arkadaş ortamında sabaha karşı 2.30 da izledim.bize uykuyu unutturdu ve film bitene kadar yerimize çiveledi.Azrailin eninde sonunda insanlara ölümü tattırması çok ilginç ölümlere dolu güzel bir film.İzlenmesi önemle rica olunur:))
darklake
darklake

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film , değişik bi kurgu böyle filmler insanın nasıl aklına geliyo valla şaşırmamamk imkansız..1. ve 2. güzel ama 3. filmi ölesine yapılmış diye düşünüyorum belki daha değişik olabilirdi insanların öle nasıl öleceğini bilipde izlemek biraz sıkıcı olmaya başladı açıkcası....
asirap
asirap

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ilginç bir konu ve insanı kendine bağlayan bir film.
hazaraki
hazaraki

1 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
((YOU CAN'T CHEAT DEATH!))

ORJİNAL KONUSU, İYİ AKSİYONLARI, ÇOK YARATICI VE DEĞİŞİk ÖLÜM ŞEKİLLERİ İLE ŞİMDİDEN KÜLT BİR TEEN-SLASHER OLMA YOLUNDA!

ÖLÜMDEN KAÇILMAYACAĞINI, BİR KURGUNUN OLDUĞUNU VE ERGEÇ SİZİ BULACAĞI FİKİRLERİ TÜYLER ÜRPERTİCİ. ÜSTELİK KATİLİN AZRAİL OLMASI DİĞER TEEN-SLASHERLARDAKİ "HADİ CANIM, KİM BU KADAR ESKİ BİR SEBEPTEN DOLAYI MANYAKLAŞIR DA ARKADAŞLARINI ÖLDÜRÜR" GİBİ CÜMLERLER SÖYLEMEMENİZE SEBEP OLUYOR. ZENCİ ADAMIN AZRAİLLE ÖZDEŞTİRİLMESİ İŞE GİZEM KATSADA KIZIN BABASININ ÖLÜM HİKAYESİ ÇOK SAÇMA VE KOMİK!

BUNUN DIŞINDA UÇAK FOBİSİ YARATABİLECEK DÜZEYDE MÜKEMMEL AÇILIŞ SEKANSI VE YAZILARIN YAZDIĞI EKRANDAKİ DÖNEN VANTİLATÖR İLE İYİ BİR GÖRSELLİK YAKALANMIŞ. KORKU FİLMİ SEVENLERİN KAÇIRMAMASI GEREKEN, SEVMEYENLERİNDE SEVMEYE BAŞLAYABİLECEĞİ BİR FİLM. HERŞEYİYLE MÜKEMMEL. 10 ÜZERİNDEN 100!
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
oldum olası şu 'teen slasher' diye adlandırılan kolejli gençlerin birer birer öldürülümlerini içeren eğlence filmlerini sevmişimdir :) bu film yine klasik tarzda gidip ama düşmanın 'azrail' oluşu beni çok etkilemişti.ölüm sahneleride çok stilize çekildiğini düşünüyorum.
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin altın noktası sürükleyicilik..Nefes almadan kendini izletmesi..akıllıca ölüm sahneleri..Müthiş bir film.10/9
usta-skywalker
usta-skywalker

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
müthiş.herkesin izlemesi gereken ve şimdiden efsaneleşen bir gerilim filmi.
varisler3
varisler3

9 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Çok güzel yapılmış bir film ikincisinide seyrettim ikincisi daha harikaydı herkese tavsiye ederim
ali-kara96
ali-kara96

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde gözlerimi filan kapatmıştım.ama şimdi rahatlıkla izleyebiliyorum.çok güzel bir film.